DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike

聽日第一次起飛有咩要注意

睇說明書先!
而家咁睇好似用渣打卡去boardway 買最算?

去埋HARBOUR SHITTY

琴日係個度買左,sales報稱係最後一隻淨機

都係食佢渣打5% /15% 回贈 + $100 habour city 果個booth 回贈?
我見之前兩頁有巴打計出來仲有其他回贈

我有三十幾萬渣打果啲咩360 rewards 分, 200分= $1 係boardway 用,可以扣千七。 全部加埋減二千好似好吸引。
有無巴打想放車充同電池管家?

我放車充
https://t.me/jjjjjason

我都放車充
@IAmBigC
準備入坑
有無巴打有揸開車,之後一邊揸車一邊放機嫁
因為諗住買黎可以揸下車影下高空既公路
準備入坑
有無巴打有揸開車,之後一邊揸車一邊放機嫁
因為諗住買黎可以揸下車影下高空既公路

公路冇電點搞

都係食佢渣打5% /15% 回贈 + $100 habour city 果個booth 回贈?

我有三十幾萬渣打果啲咩360 rewards 分, 200分= $1 係boardway 用,可以扣千七。 全部加埋減二千好似好吸引。

好似仲有個新登記apple pay 15%回贈 但唔知佢點計法

好似仲有個新登記apple pay 15%回贈 但唔知佢點計法

自膠
岩岩買左單機 ,有咩地方好放?

睇說明書先!

刨晒啦
今日無落雨,一陣試飛先

睇說明書先!

刨晒啦
今日無落雨,一陣試飛先

一陣都出去飛下,呢幾日係咁落雨,冇得飛手痕

自膠

Thx
但無份
要一次都無用過apple pay 嘅人先得。而且所謂15%其實都係$150

第一次試飛成功

第一次試飛成功

邊到黎

第一次試飛成功

邊到黎

屯門

第一次試飛成功

邊到黎

屯門

直出定執過?
今日無聊去放機,事前係空曠地方起飛
諗住飛去d樓同樓之間既空間影下景(超小心移動)

屌你老味飛飛下隻野無啦啦冇圖傳,跟住就自動啟航返黎
訊號好d之後個畫面即刻顯示隻野直飛緊去座屋邨

我即刻禁個"X"取消回航,點知佢又自動轉翻做回航模式
部野仲照沖去座屋邨
好撚彩部野有前方避障即時剎停左
如果唔撚係既話實照炒落牆度再跌落街

部野冇左我唔撚緊要啊,雖然貴,
但係我係最驚跌落街整到人
今日真係嚇撚到我出哂汗
今日無聊去放機,事前係空曠地方起飛
諗住飛去d樓同樓之間既空間影下景(超小心移動)

屌你老味飛飛下隻野無啦啦冇圖傳,跟住就自動啟航返黎
訊號好d之後個畫面即刻顯示隻野直飛緊去座屋邨

我即刻禁個"X"取消回航,點知佢又自動轉翻做回航模式
部野仲照沖去座屋邨
好撚彩部野有前方避障即時剎停左
如果唔撚係既話實照炒落牆度再跌落街

部野冇左我唔撚緊要啊,雖然貴,
但係我係最驚跌落街整到人
今日真係嚇撚到我出哂汗

你係咪比唔夠空間佢返航呀?
你起機果點 同 飛左出去之後爭好遠? OR 有樓BLOCK住?
同埋如果你飛得唔高
佢自動返航會默認飛返某個高度先開始返

去左意大利放機
上網睇粒電好似飛到半個鍾到? 好似少得制

另外以前從來未玩過 一買就買呢部會唔會未夠班玩
上網睇粒電好似飛到半個鍾到? 好似少得制

另外以前從來未玩過 一買就買呢部會唔會未夠班玩

市面多數航拍機都係咁上下
你諗吓又要飛又要4K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞