DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike

wow 靚 巴打點set可以影到咁?(美中不足有noise

D-log + 手機後製. 有NOISE都由佢, 廢事 import lightroom 又export .
成星期都落雨冇得飛呀陰公
我想再問dji care你地係上官網定邊到買?
係咪要48小時之內? _

yup,48內加最好

但聽staff講過咗都得,但要詳細咁check機先會幫你加返。

我攞咗去咗dji加,順便check下key(但之後發現price好似有平...

care 幾錢
保幾耐?
check key 又有咩用
sor 每事問
究竟淘寶買好 定price.com買淨機 淘寶買電好
如果price.com買 個care換新計劃要去邊買?
淘寶可以一次過買埋care 壞左都係上返深圳整姐 都好近
其實水同行貨個保養都應該一樣
銅鑼灣間野長期排唔到去整
問客服最後都係比s/n no 比個地址你寄去科學園倉再送去大陸整

利申行貨入過次廠

wow 靚 巴打點set可以影到咁?(美中不足有noise

D-log + 手機後製. 有NOISE都由佢, 廢事 import lightroom 又export .

thx!得閒要學下影相

yup,48內加最好

但聽staff講過咗都得,但要詳細咁check機先會幫你加返。

我攞咗去咗dji加,順便check下key(但之後發現price好似有平...

即係要成部機帶去dji?
定我岩岩買就拎去check

好似唔洗嘅,不過佢見我帶咗去有例行check下咁。

yup,48內加最好

care 幾錢
保幾耐?
sor 每事問

官價799。price有平d
之前新手唔識,聽人講price有機會係水機,所以咪順便check下
見無人開gp我開左個:
https://t.me/joinchat/AAAAAEGVwzr0sH5So9wb8g

我都係新手 不如大家得閒出黎互相照應下
究竟淘寶買好 定http://price.com買淨機 淘寶買電好
如果http://price.com買 個care換新計劃要去邊買?
淘寶可以一次過買埋care 壞左都係上返深圳整姐 都好近

淘寶機係hk係唔會保養,有問題要送返內地維修。如果唔介意其實硬件冇分別
行同水睇盒check唔到?
問客服最後都係比s/n no 比個地址你寄去科學園倉再送去大陸整

利申行貨入過次廠

係分地方姐。
大陸機大陸保,HK機HK保。

利申行貨入過次廠

係分地方姐。
大陸機大陸保,HK機HK保。

不過銅鑼灣要book時間check機維修真係要好似搶iPhone咁

yup,48內加最好

care 幾錢
保幾耐?
sor 每事問

之前新手唔識,聽人講price有機會係水機,所以咪順便check下

咁我如果百記豐澤apple 度買
係咪可以直接買埋care?

yup,48內加最好

care 幾錢
保幾耐?
sor 每事問

咁我如果百記豐澤apple 度買
係咪可以直接買埋care?

應該係
我見dcfever 好多人放二手,個個話唔啱玩所以放

應該買返黎幾次就無mood
但聽講qc 麻麻呢部野

好多人三分鐘熱度

真係好方便出攞出街

full set 8k

屌你 見佢package咁正都想要

祝你早日炸機

見佢成個condom咁包到密一密好有安全感好正

不過認真 一兩年後玩個時個價或者spec會唔會好好多

早買早享受,不過聽講未試過減價?
買完之後幾好天,可以即玩

真係好方便出攞出街

full set 8k

祝你早日炸機

5月1 去南區飛

真係好方便出攞出街

full set 8k

祝你早日炸機

5月1 去南區飛

大家會係邊到放呀 ,想今日試機
但又怕人多

full set 8k

祝你早日炸機

5月1 去南區飛

但又怕人多

bro一齊啦,我今日都去放😎西貢

full set 8k

祝你早日炸機

5月1 去南區飛

但又怕人多

bro一齊啦,我今日都去放😎西貢

西貢就好遠
我想問港鐵線隔離係咪唔飛得?
定係上升距離多過50米就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞