DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
搜救無人機服務要比幾錢?
有追開無人機搜救facebook
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

兩樣都有 但應該主要多左人玩Mavic 同新手出事
我記得我第一日買on99唔睇manual 去樓下公園放
有干擾唔識睇 一起飛就失控drifting 撞爆對翼

新手,真係無諗過平擾問題。以為去樓下邊度放都ok
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

人機都有問題, 機太細上到高空因為大風會吹走
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

大陸有個網站sb-dji, 雖然大陸網但幾好的
講炸機專欄,我成日上去睇d 大陸人慘案,慎防發生係自己身上

慘案例如有
徒手接機𠝹到爆缸
ATTI mode 起飛撞機(我中左
冇signal飛落海
跌落人地大廈度
玩野係水面飛一比油插水
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

好多人買之前, 以為只係普通電子玩具, manual又唔睇
總之見人話又防撞又回航就好安全

炸機當學費就小事, 最怕整一單炸人上報, 咁就全世界唔駛玩
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

大陸有個網站sb-dji, 雖然大陸網但幾好的
講炸機專欄,我成日上去睇d 大陸人慘案,慎防發生係自己身上

慘案例如有
徒手接機𠝹到爆缸
ATTI mode 起飛撞機(我中左
冇signal飛落海
跌落人地大廈度
玩野係水面飛一比油插水

我手上有部P3Adv幫手整緊
之前比人玩大風吹撞樹相機雲台斷咗
依家淘晒啲料砌返都控制唔到隻相機上下郁....
搵晒外國網有類似問題...啲人話係firmware有事
7k堅係貴喎

貴你老母咩 係大陸佬做先有依個價咋

唔好意思 語氣重左少少

係咪睇完之後既留言

關咩事 咁真係平喎

真係好方便出攞出街

真係好方便出攞出街

full set 8k

真係好方便出攞出街

full set 8k

官網唔係賣9999咩

真係好方便出攞出街

full set 8k

邊到咁平

真係好方便出攞出街

full set 8k

邊到咁平

呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

正,
可以減少左我買既意欲!

咁危險,市區又唔放得,咁真係買唔過
影相好靚
呢部幾乎日日出事

人問題定機問題?

正,
可以減少左我買既意欲!

咁危險,市區又唔放得,咁真係買唔過

咁多石屎鋼筋 咩signal都擋晒啦

真係好方便出攞出街

full set 8k

邊到咁平

淘寶
影相撚買之前唔記得睇 個sensor好細
啲相全部唔zoom得

啲相全部唔zoom得

個鏡頭好似仲衰過高階少少嘅電話
都係呢個原因令我等下一代
啲相全部唔zoom得

個鏡頭好似仲衰過高階少少嘅電話
都係呢個原因令我等下一代

等下先啦

不過又要sensor大啲嘅話部機一係好大部 一係組裝會好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞