DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
買大疆,睡不香,BJ4.

姐係冇解釋過

我用落無乜野
以drome 佢算幾好

掙扎緊買唔買好,15,16。買就今日收工狗衝,有間仲買緊combo 8999行貨.

不如等多陣, 家下支那立法控制無人機, 可能遲多1,2個月清貨大平賣.

家下係咁叫人舉報, 最少會有1萬獎金

Sources plz

為鼓勵市民積極舉報擾亂飛行安全的違法行為,成都出臺新的獎勵辦法。從即日起,對舉報凈空保護區域內無人機“黑飛”行為的市民,一經查實將給予不低於10000元的獎勵。

Rmb10000獎金?咁被撿舉會罰啲咩?

點都等埋呀⋯但照計畫面質素無Mavic pro 咁好

無得接埋好似又唔係好細喎
話晒DJI 都係大陸公司
會唔會幫中共收集戰略情報

個個網都好評都仲伏?

姐係冇解釋過

我用落無乜野
以drome 佢算幾好

掙扎緊買唔買好,15,16。買就今日收工狗衝,有間仲買緊combo 8999行貨.

不如等多陣, 家下支那立法控制無人機, 可能遲多1,2個月清貨大平賣.

咁都得?一萬元?咁咪個個出街捉無人機?賣機個班咪大獲⋯?

可能驚人影佢啲軍事基地
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞

有暗病 ,比正價買處
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞

有暗病 ,比正價買處

等多幾個月 應該點都會減下
上年10月出到而家都未減,佢另外果幾個model 都冇未試過減好似。

個個網都好評都仲伏?

姐係冇解釋過

我用落無乜野
以drome 佢算幾好

咁都得?一萬元?咁咪個個出街捉無人機?賣機個班咪大獲⋯?

係捉緊係禁飛區(機場附近)飛果班蛋散姐。唔係禁飛區飛冇問題
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞

有暗病 ,比正價買處

上年10月出到而家都未減,佢另外果幾個model 都冇未試過減好似。

今日去睇左先,反正要試下先知

真係好方便出攞出街

full set 8k

屌你 見佢package咁正都想要

祝你早日炸機
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞

有暗病 ,比正價買處

想減等spark / mavic s
咁而家買新機好似唔抵
收二手又怕壞

有暗病 ,比正價買處

想減等spark / mavic s

Yes 有錢就直接買
無錢就要等 this is how the world work

啱呀,早買早享受,遲買平幾舊

但呢部野定位似穿越機,兩軸雲台,畫質表現應該唔夠mavic咁好。而且冇得摺,可能冇mavic咁好攜帶。唯一係出咗後mavic有望減價

但呢部野定位似穿越機,兩軸雲台,畫質表現應該唔夠mavic咁好。而且冇得摺,可能冇mavic咁好攜帶。唯一係出咗後mavic有望減價

佢定位應該係再入門級航拍,或者for 情侶,女性自拍用
穿越機機會好少

真係好方便出攞出街

full set 8k

係咪combo set 先有呢d 袋/盒?
定淨機版都有?

真係好方便出攞出街

full set 8k

定淨機版都有?

唔知買唔買好,9999呀

佢定位應該係再入門級航拍,或者for 情侶,女性自拍用
穿越機機會好少

呀係,自拍神器

真係好方便出攞出街

full set 8k

定淨機版都有?

冇錯

真係好方便出攞出街

full set 8k

定淨機版都有?

唔知買唔買好,9999呀

唔係想分期就唔好食9999啦,唔抵

真係好方便出攞出街

full set 8k

定淨機版都有?

冇錯

淨機乜都冇。
combo有袋,盒係另外買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞