DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
今日收工去百老匯課金
有咩要注意
其實除左mavic pro
陶寶邊隻航拍係好

細機?

係呀

細機來講,mavic應該係最好,其他一係飛控唔得,一係冇雲台(呢個我覺得好重要)
得一舊電 先玩得20分鐘
玩完就要去差

買多1~2舊啦,基本上3舊夠你爽~
今日收工去百老匯課金
有咩要注意

百老匯我唸都冇咩可以注意...又冇得試飛
得一舊電 先玩得20分鐘
玩完就要去差

買多兩舊電啦

淘緊,今日咁好天但20分鐘唔夠候
其實除左mavic pro
陶寶邊隻航拍係好

細機?

係呀

細機來講,mavic應該係最好,其他一係飛控唔得,一係冇雲台(呢個我覺得好重要)

Mavic pro 同phantom 4 pro應該點揀好

輕便先決

唔洗諗。香港地Mavic

做Production或者攝影愛好就P4P
普通自己玩下就Mavic
本身想買黎影下相 但自己唔係好識影相 所以都傾向mavic 但我驚買左mavic又會心思思

做Production或者攝影愛好就P4P
普通自己玩下就Mavic
本身想買黎影下相 但自己唔係好識影相 所以都傾向mavic 但我驚買左mavic又會心思思

咁mavic啱啦,都唔洗點猶豫。

mavic影相雖然冇phantom咁好,但新手夠用,順便摸索自己適唔適合,到時候upgrade再考慮係咪買phantom,咁會好d。

作為一個新手來講,自問冇乜恆心次次咩住嘅龜殼出去學影相。

ps:如果係拍片要留意下,動作大嘅鏡頭mavic係會甩frame

咁mavic啱啦,都唔洗點猶豫。

mavic影相雖然冇phantom咁好,但新手夠用,順便摸索自己適唔適合,到時候upgrade再考慮係咪買phantom,咁會好d。

作為一個新手來講,自問冇乜恆心次次咩住嘅龜殼出去學影相。

ps:如果係拍片要留意下,動作大嘅鏡頭mavic係會甩frame

我都覺得係咁 咁我去馬mavic pro啦 聽日去課金
Apple Store 有無得買埋DJI Care
手已入
原來百記冇得買埋care refresh
咁我係要自己上網買定點?
手已入

你喜歡,唔想煩就上網,如果唔係自己去總店或者price店鋪
手已入

去鋪搞有咩唔同?
去旅行飛會唔會俾人拉?

官網有寫邊啲國家係禁飛,如果你諗住去us就勸你唔好帶了

但每個國家都有特定禁飛既地方,有無指示?想買去歐洲影

買下野先

diu 個cam 罩同remote 套我都買左
手已入

去鋪搞有咩唔同?

記住唔好activate 部機住
如果唔係有排攪

即係點呀
手已入

去鋪搞有咩唔同?

如果唔係有排攪

即係點呀

個care要係你部機激活之後48小時內整
佢係咁講同寫住
手已入

去鋪搞有咩唔同?

如果唔係有排攪

即係點呀

佢係咁講同寫住

過左48小時都care 到
要拍片證明,佢認為無壞機就很
手已入

去鋪搞有咩唔同?

如果唔係有排攪

即係點呀

佢係咁講同寫住

過左48小時都care 到
要拍片證明,佢認為無壞機就很

有冇邊條link 可以睇到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞