DJI Mavic Pro 點解呢部野咁勁

1001 回覆
19 Like 4 Dislike
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍
想買部CHEAP野熟習下
今朝仲開左個POST問下有冇平野推介
頭先收工再去左SSP睇下D 機
但上網GOOGLE下D畫質又真係好撚差

之後再爬曬呢個POST 更加心動
定係直接買mavic pro好
或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
琴晚係咁上網睇平價細機D 實測片
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震

我一開始都想只係一兩千蚊玩,但玩耐左就知DJI先係值得比錢買嘅
開頭都係想買Hubsan果部,之後個friend叫我買二手phantom
果時先新出phantom 4

我買機次序係
二手Phantom 3 Standard, 二手Phantom 3 Advanced, 新Mavic Pro

唔好買P3S 伏到爆,夠錢就一買買Mavic Pro/ Phantom 4 Pro

有無得分期

唔得就打上card centre 分期囉
各位都係price到睇?
我見價錢差唔多,有邊間好d?
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?
淘寶買既話你地都係集運運落黎?
想全部都係淘寶買 但又驚運失
想問GO PRO果部係咪已經冇人理

同問

Rubbish

同電話一樣
邊個brand 多人用就自然多配套

果部成隻山東婆咁大部 送都唔撚會拎出去玩啦

.
同問邊度有得分期?
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買
想買,香港邊度可以合法玩?
真心就算熜左beginner mode機前應該有sensor, 飛到埋object前1,2米就唔比你撞埋去, 點解有人會炒

左右同後咪無
同埋可能d人想拍靚d倒後飛又睇唔到咪會炒
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買

官網就咁買係$7599?
因為Combo我覺得幾貴
但袋同電就上taobao買?
SD卡要唔要換?
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

其實除左你想分期之外, 官網買真係最好, 送貨又快
我淨係買單電版, 電可以另外買, 但COMBO入面其他野唔太用得著
送果張SD卡夠用既

咁係咪送埋袋定另外買黎裝
因為我見有鋪價錢平幾舊再送原廠電
都有話係官方授權,仲有冇咩係必要裝備?
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

我淨係買單電版, 電可以另外買, 但COMBO入面其他野唔太用得著
送果張SD卡夠用既

個袋係combo 先有
街舖個d我就唔清楚
必要裝備都無乜 就咁飛都無大問題 玩吓睇吓需要買d咩仲實際
btw搭飛機唔使寄倉都得 好似係
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

送果張SD卡夠用既

個袋係combo 先有
街舖個d我就唔清楚

唔該巴打
最好係邊到玩?係咪出海邊上山最好?
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

tripro有免息分期,不過跟官價好貴...
係咪一機2電已經夠做?
如果上飛機係全部寄倉?

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

送果張SD卡夠用既

個袋係combo 先有
街舖個d我就唔清楚

唔該巴打

係 景又靚d又唔怕整到人
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震

我一開始都想只係一兩千蚊玩,但玩耐左就知DJI先係值得比錢買嘅
開頭都係想買Hubsan果部,之後個friend叫我買二手phantom

我買機次序係
二手Phantom 3 Standard, 二手Phantom 3 Advanced, 新Mavic Pro

唔好買P3S 伏到爆,夠錢就一買買Mavic Pro/ Phantom 4 Pro

+1 bro 唔夠錢都要儲下,直上mavic pro / p4 pro
前期唔好買3s/4 伏爆

我本來買3se,等唔切貨入p3 pro玩住先,飛唔夠兩次直接上mavic

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

送果張SD卡夠用既

個袋係combo 先有
街舖個d我就唔清楚

唔該巴打

巴打有冇地點推介

點解唔係官網買

SD卡要唔要換?

送果張SD卡夠用既

個袋係combo 先有
街舖個d我就唔清楚

唔該巴打

巴打有冇地點推介

同問,大家通常係邊放,諗住今個星期買
屌 本身都想買
但又諗自己未玩過航拍

或者邊度有得碌卡分期?
如果有我會扑鎚

巴打 你嚟左

係呀 HI 巴打
又真係唔係好屌得落
一係好低清 一係好震

我買機次序係

有無得分期

原來百老匯已經有得分期
琴日經過旺角果間問左
7599 9999 都可以分
恆生卡可以做到18個月添
再問多幾問先

如果單買機的話
仲有咩配件係必買?
見你地話淘寶有曬,有冇link 開心share

準備呢個禮拜入手
5月會買
想問tripo 係咪特別平 分期點計
如果差不多我去百老匯買
5月會買
想問tripo 係咪特別平 分期點計
如果差不多我去百老匯買

最多銀行可以做到免息分期,不過就跟官方9999,如果現金好似又平500(上星期去睇過)
再問多幾問先

如果單買機的話
仲有咩配件係必買?
見你地話淘寶有曬,有冇link 開心share

準備呢個禮拜入手

單買機就買多兩舊電,爽好多~
最好換張大d記憶卡,佢附送果張16GB錄4k我3舊電未用曬就爆咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞