[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Suzuki SV650個樣好老土,但佢響外國好高地位,有無揸過既人可以講解下
Suzuki SV650個樣好老土,但佢響外國好高地位,有無揸過既人可以講解下

V2 正過直2
已經價錢已經叫對得住個價
相比MT07 真係良心價錢

我覺得幾好睇
係衰係條死氣喉到

V2 正過直2

另外,聽人講話Suzuki 嘅車架係日本廠入面最好,大概話引擎固定方式令跌車時冇咁易使車架變形之類,唔知真定假

V2 正過直2

另外,聽人講話Suzuki 嘅車架係日本廠入面最好,大概話引擎固定方式令跌車時冇咁易使車架變形之類,唔知真定假

但我都聽聞susuki零件天價
巴打點睇megelli,架250r d盤好平

垃圾 想無命就買

想學整車就買
最近入手z300,, 但係原廠牛角好樣衰,想買過另一對
唔知道有冇d咩大牌子介紹一下啊,我睇左rizoma 但係好似又冇z300 model
唔想用中國貨 好驚行行下斷左
筆直 一隻1000左右都ok

2016定17?

牛角同鏡你地自己換定搵人換

鏡就自己裝啦, 咁簡單
Brake 牛角就可以自己換, 極力子果邊就

唔好亂咁叫人裝,有人真係裝到滑哂牙要換埋個手泵

咁都裝到滑牙條友真係智障

知唔知邊度多parts買

webike
最近入手z300,, 但係原廠牛角好樣衰,想買過另一對
唔知道有冇d咩大牌子介紹一下啊,我睇左rizoma 但係好似又冇z300 model
唔想用中國貨 好驚行行下斷左
筆直 一隻1000左右都ok

2016定17?

鏡就自己裝啦, 咁簡單

睇你想買咩....自己格下價
webike 就比較貴, 但勝在一個page 搞掂晒
DMV 就直接聯絡台灣買, 比較平D

鏡就自己裝啦, 咁簡單

全部都上網訂
我見都幾貴,
去車行會唔會平啲
驚買咗唔識裝

到你買左 真係唔識裝咪拎去newage裝囉
街車既話,新Duke 390輕之餘,設備好過同級日本車

有諗過

人人第一句都會話熱同震

震又唔係好震 不過真係幾熱下 冬天一流

因為條死氣喉係左邊走過,加埋風扇吹左腳……
新車鍾意個彩display, 不過好似重多~10kg

good job

拎到p 出埋車先講

唔敢講

唔駛講

考第一次車俾呀媽發現咗,叫我唔合格唔好再考,應承咗佢話唔會再考
之後上兩個星期偷偷地考第二次pass 咗,準備買R15

R15 v3

v3

v3正 但新車唔考慮,所以買v2
驚跌到心都痛埋
街車既話,新Duke 390輕之餘,設備好過同級日本車

有諗過

人人第一句都會話熱同震

震又唔係好震 不過真係幾熱下 冬天一流

因為條死氣喉係左邊走過,加埋風扇吹左腳……
新車鍾意個彩display, 不過好似重多~10kg

歐盟4期問題, 條喉要岩例
到時改車都會換喉, 問題不大
不過好易著風扇就真......

2016定17?

鏡就自己裝啦, 咁簡單

全部都上網訂
我見都幾貴,
去車行會唔會平啲
驚買咗唔識裝

睇你買咩, 同買咩牌子
有D 簡單既可以自己裝, 唔洗下下拎去車房

拎到p 出埋車先講

唔敢講

唔駛講

考第一次車俾呀媽發現咗,叫我唔合格唔好再考,應承咗佢話唔會再考

R15 v3

v3

驚跌到心都痛埋

反而150cc驚唔夠快走佬

拎到p 出埋車先講

唔敢講

唔駛講

R15 v3

v3

驚跌到心都痛埋

你驚比差佬追 ?
不過150cc 咁輕, 唔會跌掛

唔駛講

R15 v3

v3

驚跌到心都痛埋

你驚比差佬追 ?

香港咁多癲佬 好驚比人咬住

唔駛講

R15 v3

v3

驚跌到心都痛埋

你驚比差佬追 ?

加少少上r3
大家點睇z900?
準備出R3
出之前有咩要買定
另外想一攞車就換殻,
有無邊間淘寶舖推介

v3

驚跌到心都痛埋

你驚比差佬追 ?

加少少上r3

又加少少

r3好快唔夠
比多少少r6啦

驚跌到心都痛埋

你驚比差佬追 ?

加少少上r3

又加少少

r3好快唔夠
比多少少r6啦

橫掂都係 不如h2啦

你驚比差佬追 ?

加少少上r3

又加少少

r3好快唔夠
比多少少r6啦

橫掂都係 不如h2啦

r1m啦買番yamaha
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞