[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Ya 今日pass左天光道

請食甜水少不免
巴打想買咩車

多謝糖水

幾時出車
新手留名,上年4月pass左強制,到宜家都未約路試

因住個學牌過期

5月過 強制pass左係咪一世有效?

筆試老強跟一世,但針牌後就唔知洗唔洗再考過
嗚呀 好想考到牌就出xsr900 好撚型呀

屌過

巴打揸過覺得點? 睇過幾個review都話架車好"暴力" 唔係好岩新手

09系統有三個動力模式揀,新搞用住B毛先,應該同CB400差唔多,呢款隻黃色好J

道力堅勁,比大少少油起步好易炒,應該我廢
考完牌 入左架10' z1000

個離合好重

同埋條喉全梳啤出蠍子 好撚大聲

差個頭盔未買

想問下大家有無推薦

帶眼鏡 想買full face 但又覺得好唔方便咁

睇中arai rx7x

Arai係咪要另外買個防霧貼?

RX7X啦, 有朋友係4眼仔都無問題

利: P牌都係揸緊Z1000 , 不過小心揸

shoei 打手,z7輕,又舒服,arai 易入難除

屌過

巴打揸過覺得點? 睇過幾個review都話架車好"暴力" 唔係好岩新手

街車應該相對地易揸
不過睇你想唔想一步到位
同埋新手揸三缸車都可能會覺得重好多(對比單缸車)
而且油門一定敏感過d 濕鳩學院車
記住人一定要惡過車

利: 果陣P牌直上1000

梗係想一步到位
同埋香港冇xsr700
差唔多類型係咪仲有sv650 再或者mt07...etc? Thanks

mt07啦!有2手市場

屌過

街車應該相對地易揸
不過睇你想唔想一步到位
記住人一定要惡過車

梗係想一步到位
同埋香港冇xsr700
差唔多類型係咪仲有sv650 再或者mt07...etc? Thanks

mt07啦!有2手市場

mt09呢 2017款!!

屌過

街車應該相對地易揸
不過睇你想唔想一步到位
記住人一定要惡過車

梗係想一步到位
同埋香港冇xsr700

mt07啦!有2手市場

未賣車前09車group有部大改6000km靚保養放80k都有計傾,反而07放60k 都大把人搶,完全諗唔明,如果唔係遲下轉羊真係買咗

屌過

街車應該相對地易揸
不過睇你想唔想一步到位
記住人一定要惡過車

梗係想一步到位
同埋香港冇xsr700

mt07啦!有2手市場

mt09呢 2017款!!

之前新車88k真係抵玩,而家要100k 樓下唔諗新車啦
對26零知識想入黎學下野
我想問下羊同街車同啡鈴係有咩分別

屌 好撚正,adventure 係屎忽比野咬?

應該係馬鞍

應該係馬鞍

張圖好好笑

咁上邊邊款係叫啡鈴

應該係馬鞍

張圖好好笑

咁上邊邊款係叫啡鈴

Sportbike

淘左個油缸保護套諗住防刮花,買到番黎又唔敢用,驚好似用粗布洗車咁 入面會磨花個油缸
唉好撚矛盾 唔知咁撚驚青做乜9

個離合好重

差個頭盔未買

想問下大家有無推薦

睇中arai rx7x

巴打幾代z1000

我發覺上到6000轉以上架車好震

四代

4缸車都震
我渣緊rs4 震到手都麻痹埋

個離合好重

差個頭盔未買

想問下大家有無推薦

睇中arai rx7x

shoei 打手,z7輕,又舒服,arai 易入難除

Shoei 眼鏡一樣good?

淘左個油缸保護套諗住防刮花,買到番黎又唔敢用,驚好似用粗布洗車咁 入面會磨花個油缸

老老實實呢個款好柒 ,就算花都好睇過佢

濃郁既農民味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞