[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
岩岩係隔離post問, 有冇師兄知個極力子正常係咪少少鬆?可以上下前後咁郁

一拉就郁到

巴打係咪咩住個nike吊帶背囊
細細架嘅電單車?

香港有冇咁細

其實你架電單車係咩model?我有時見到覺得好鬼過癮但又唔知咩牌子

Honda MSX125
你喺邊度見到我

你係回旋處到都停咗好耐吓喎

我嗰陣上網搵定東涌骨位,仲要記埋點去
東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添
利申:我都係去影相

你咩車

香港有冇咁細

其實你架電單車係咩model?我有時見到覺得好鬼過癮但又唔知咩牌子

你喺邊度見到我

東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添

有d勁好人
有d就狼到排隊入隧道
我已經行住行車線中間
佢都要係左邊zip埋黎
我唔煞又gg

我發覺行中間好蝕,的士小巴見有少少位就屌咗入嚟先
第一次揸去東涌,諗住喺達東路右轉入慶東街泊骨位,沿著路膊轉,點知轉到入去先知逆線,嚇到鳩都縮
好彩咁啱冇車

有冇順便入機場維修區睇吓風景?個到日落好正

有呀今日好好天 仲有人影結婚相

細細架嘅電單車?

香港有冇咁細

你喺邊度見到我

一直好想試下msx 125,車仔細細又慳油,你有無改車
聽講msx125係考車神器係唔係真?

係, 8字好好打, 好難死火
但都有人渣慣gn渣唔到msx既
所以都係睇邊架適合自己

利:msx pass

所以都係睇邊架適合自己

學牌出保險幾錢

Msx有無得做外賣仔賺外快

所以都係睇邊架適合自己

學牌出保險幾錢

Msx有無得做外賣仔賺外快

裝尾箱掛 唔知
學保4000左右

香港有冇咁細

你喺邊度見到我

東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添

你咩車

我冇揸車 就嚟學26咋我

有冇順便入機場維修區睇吓風景?個到日落好正

細細架嘅電單車?

香港有冇咁細

你喺邊度見到我

我啱啱考到牌,放假問人借嚟操下先咋,冇改
遲下先出車

所以都係睇邊架適合自己

我之前MSX掛學牌自己學沙田,考嗰排用返沙駕Yamaha YBR-125好唔慣

細細架嘅電單車?

香港有冇咁細

你喺邊度見到我

遲下先出車

好想試下,車細,多野改又慳油
利伸:渣緊大羊太方便舒服
小弟黎緊諗住報觀駕 但番工關係只可以放星期二 咁岩我問左強制課堂有星期二既堂 請問有無巴打知道導師指導既堂有無得揀時間
小弟黎緊諗住報觀駕 但番工關係只可以放星期二 咁岩我問左強制課堂有星期二既堂 請問有無巴打知道導師指導既堂有無得揀時間

問清楚係咪強制ABC三堂都有得揀星期二先
因為要跟次序上晒呢三堂架
有冇D頭盔有得前後座對講
搵過好似都要自己另外裝個耳機落個頭盔到
呢幾日石鼓街整路,考天光道既巴打要留意番。

多個死車位定讓車位?八字可以改去常樂街考,果到好多車飛落斜

多個死車位定讓車位?八字可以改去常樂街考,果到好多車飛落斜

石鼓街介乎敬德街至常盛街一段封左一邊行車線,
常盛街可轉入石鼓街,但石鼓街出唔番常盛街。
敬德街無封。
如果考常興線就無問題。

你要講野不如揸番46算

你要講野不如揸番46算

問下有冇姐
有頭盔可以加內置藍芽

細細架嘅電單車?

香港有冇咁細

你喺邊度見到我

遲下先出車

好想試下,車細,多野改又慳油
利伸:渣緊大羊太方便舒服

如果唔載人就幾好嘅
同埋125cc唔快得去邊,最盡都係105km/h

你喺邊度見到我

東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添

你咩車

過咗強制之後,出一部自己學囉

你喺邊度見到我

東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添

你咩車

出嚟都冇用
利申:住東涌

東涌啲的士佬好狼

的士狗都係狼㗎啦
我仲以為你影飛機添

你咩車

出嚟都冇用
利申:住東涌

強制學好啲,之後...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞