[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇巴打教路點説服老婆

渣緊都唔話佢知。 利申, 渣左年半後斷正, 依家日日渣緊

頭盔放車?
買頭盔學車邊到買,同買咩好

筆直 1500 樓下
揭面
戴眼鏡
56cm 頭

想買個好少少考完繼續用

筆直 1500 樓下
揭面
戴眼鏡
56cm 頭

想買個好少少考完繼續用

睇款咪車x城,我自己就係頭x王到買
學車通常都係zeus
btw你1500筆直其實選擇好少,得台灣同泡菜牌子,

筆直 1500 樓下
揭面
戴眼鏡
56cm 頭

想買個好少少考完繼續用

學車通常都係zeus

thx, 已買

唔敢講

唔駛講

最好唔好炒車啦,如果唔係應該冇得再揸

學車前已經同屋企人講
原本都唔比我學
但最後都係比我學

出事個陣咪講

屋企人直頭叫我去考

你又好
屋企人有揸26?

老豆有玩,係佢叫我考嘅

之前仲兩仔爺一齊上大山飲茶
有冇人揸panigale? 個seat位會唔會好撚熱?夏天會唔會熱到頂唔順?

心郁郁想玩下架959,雖則成日話得得地係永遠唔會壞嘅

但係人一世物一世點都想玩下得得地

筆直 1500 樓下
揭面
戴眼鏡
56cm 頭

想買個好少少考完繼續用

學車通常都係zeus

$1500 都仲有AGV, SHARK, NOLAND 呢D 牌子啦
P牌想出mt03
想問有無保險介紹
想依家訂車要等幾耐?
P牌想出mt03
想問有無保險介紹
想依家訂車要等幾耐?

萬里達好似有現貨
保險既話都係鴻朗
點睇 versys x300 /250?

唔駛講

最好唔好炒車啦,如果唔係應該冇得再揸

學車前已經同屋企人講
原本都唔比我學
但最後都係比我學

出事個陣咪講

屋企人直頭叫我去考

你又好
屋企人有揸26?

老豆有玩,係佢叫我考嘅

之前仲兩仔爺一齊上大山飲茶

我老豆揸開26番放工, 但係老母唔比學
所以我先斬後奏 11月路試
2手Cbr190r同2手小星gd250r
大家會點揀
大家會點揀

190r for sure
大家會點揀

190r for sure

點解呢 但250大cc d喎
大家會點揀

Cbr190r 唔港諗,入門車 好快換
190r 二手市場 比較多人接手
大家會點揀

小星太出名
Honda大路d緊係好d
P牌想出mt03
想問有無保險介紹
想依家訂車要等幾耐?

萬里達好似有現貨
保險既話都係鴻朗

好似得16年車 唔知17年番左貨未
大家會點揀

小星太出名
Honda大路d緊係好d

唔會揀小星下
大家會點揀

好啦 但想問下雙載會唔會好吃力
大家會點揀

怕唔夠力 就上300啦
大家會點揀

怕唔夠力 就上300啦

$$$
大家會點揀

怕唔夠力 就上300啦

$$$

二手價cb190r 都2萬幾 接近3萬
300cc
z300 mt03 都係3萬尾4萬頭
比多一萬到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞