[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
新Duke設備同價錢正過同級日本車

新款duke 仲正過RC
個頭同佢大佬一樣, 好鍾意新款既設計

重左~10kg, 單春唔好咩?

你換返條喉, 無左個飯盒都輕返啦
新Duke設備同價錢正過同級日本車

ktm?可惜單春 如果唔係早就狗衝

ktm咩原因唔出雙春?

大cc型號有

390 成日俾人屌 熱 同 震
間廠特登嫁?
定係外國天氣凍唔怕熱 咁都怕震掛

rc390 成日著風扇
黎緊26號朝早九點考天光道路試有無巴打考過朝早九點,有無咩要注意
黎緊26號朝早九點考天光道路試有無巴打考過朝早九點,有無咩要注意

咪好,學校上緊堂
有d學校好食板,話未到法定學車時間要你自己行去試場,佢地渣架車去

咪好,學校上緊堂
有d學校好食板,話未到法定學車時間要你自己行去試場,佢地渣架車去

你自己行去試場,佢地渣架車去
的確
但會唔會返工時間塞車

咪好,學校上緊堂

的確
但會唔會返工時間塞車

觀駕 仲要遲到
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

咪好,學校上緊堂

的確
但會唔會返工時間塞車

觀駕 仲要遲到

我跟觀駕
果陣考2點都係自己行上去
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

買左咩車
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

買左咩車

你款車
15 z1000
想問下換喉對架車有咩幫助?
成日見到人改裝都有改條喉
同埋好多都改做蠍子喉,有咩咁特別?

響D, 型D, 快D, 輕D, 榮D
蠍子喉品牌出名, MotoGP經常用呢個牌子, 同個Logo有型(個人覺得), 其實吉村, ARROW都好多人用
有冇巴打做緊車手?最近時間多左想做下外賣仔
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

同問
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

買左咩車

你款車
15 z1000

巴打有貨
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

同問

想安心咪買abus 果d
kovix 有人check過係大陸野
安全就前後碟鎖+落come
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

同問

kovix 買個陣 有話我知香港brand 大陸做
我諗都係abus 會放心d
上網見人話前碟 2隻鎖係點解?

btw, z1000 真係好正

睇你改全梳定尾截
尾截就對performance 唔太大幫助
全梳對馬力同車重都會有明顯既幫助
另外蠍子喉多人用同多人講先出名
其實都唔多特別, 想特別就買d 香港少人用既牌子

睇你改全梳定尾截

thx兩位巴打
全梳是咪成條喉換曬,尾截就淨係換露出黎嗰截?
小弟揸緊rc390,我見佢條喉都無露出黎
是咪一換就要換全梳?
岩岩出左部車
有無鎖推介下?
abus 都幾貴
買左個kovix 碟鎖

同問

kovix 買個陣 有話我知香港brand 大陸做
我諗都係abus 會放心d
上網見人話前碟 2隻鎖係點解?

btw, z1000 真係好正

講緊前後碟鎖呀嗎???
巴打甩左P 未?

睇你改全梳定尾截

thx兩位巴打
是咪一換就要換全梳?

應該可以換尾截
全梳係成條換晒, 無左個催化
我見蠍子同吉川都有出, 不過你留意返年份
有冇巴打做緊車手?最近時間多左想做下外賣仔

個個都話唔推介

我遲啲都係考0900
有冇人試過係cycle gear網買野
好似平d
95usd +45 運費hjc cs r3 helmet

睇你改全梳定尾截

thx兩位巴打
是咪一換就要換全梳?

應該可以換尾截
全梳係成條換晒, 無左個催化
我見蠍子同吉川都有出, 不過你留意返年份

個催化有咩用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞