[26] 繼續電單車經驗交流(3)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
Tg group加一加我得唔得?
Hofung_95
想問下

新牌去睇同買新車有咩要注意?

心水 force 155

留意訂force 155 起碼兩三個月後先有車羅

咁耐?
想問下

咁耐?

依部車極搶手
Tg group加一加我得唔得?
Hofung_95

想問下

咁耐?

依部車極搶手

btw mt03洗唔洗都等咁耐?
台灣人眼中,香港叫4V既Cygnus有好高地位,其次係smax同force,呢d細羊有咩咁厲害?
你老母考牌官 一落雨就走岀黎話改期
改完期岀黎 幾撚好太陽
改完期岀黎 幾撚好太陽

有快期?
改完期岀黎 幾撚好太陽

我試過前面考曬得返我先來落雨
台灣人眼中,香港叫4V既Cygnus有好高地位,其次係smax同force,呢d細羊有咩咁厲害?

唔係檔車勁啲咩
尼排見到多咗好多R3盤,有無巴打知係咪有咩特別事

R3同MT03傳動有問題要 recall
同埋揸過一排會發現架車唔夠馬

300cc都會唔夠?因為有r6 朋友?

D巴打揸開高達

唔係檔車勁啲咩

日本羊好貴
想問下

咁耐?

依部車極搶手

今日問左MT03A 藍色個部 要等兩個月
尼排見到多咗好多R3盤,有無巴打知係咪有咩特別事

R3同MT03傳動有問題要 recall
同埋揸過一排會發現架車唔夠馬

300cc都會唔夠?因為有r6 朋友?

D巴打揸開高達

但d人又鐘意渣mx125
想問下

咁耐?

依部車極搶手

又要等
戴開可揭式,有齊開臉既方便同大頭佛既保護,返唔到轉頭
有人話關節會鬆唔安全,我只係行街唔係落場,而且有唔少可揭有sharp 5星安全度
Neotec好Q貴
有人話關節會鬆唔安全,我只係行街唔係落場,而且有唔少可揭有sharp 5星安全度
Neotec好Q貴

唔會重咩
Neotec好Q貴

唔會重咩

1.7到1.8公斤,會重過普通頭盔兩三百克
想問下

咁耐?

依部車極搶手

16版灰藍有無現貨
唔想等
琴日落咗訂 買force 紅

佢地話 一個月左右就有

黃色就好似要兩個幾月

不過買完全新依家有d淆

利申 p仔
琴日落咗訂 買force 紅

佢地話 一個月左右就有

黃色就好似要兩個幾月

不過買完全新依家有d淆

利申 p仔

佢地有時會早過佢地講既時間交車
新車好處係有保養,唔會有二手車暗病煩惱
唔跌唔炒既話,揩花碰花在所難免
電單車其實洗唔洗空波先熄匙
揸左幾次都係直接熄匙

同埋你地塞車又會唔會轉空波

慣左死火制熄車,要樓匙熄電,跟住鎖鈦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞