20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
同埋有無巴打絲打可以分析下點解早交/最尾先交application會着數啲?
想問下有位可以比你up reference letter咩?
點解我見唔到?定係up去additional 個度
Ppp
Cls 29retake易搞D
Hkcc CGpa3.09商科有冇水泡
有諗過 不過讀dse中文真係入唔到腦 讀咗3年都係冇結果
同埋retake + asso驚兩頭唔到岸 所以試專攻asso
3年? 就係retake中文?
唔係唔係 指高中3年 只係dse19
可能因為咁都表達唔到就中文攞2
呢科多n手飯食啊嘛 咪試下報囉 去 database睇邊個stream收得低啲 仲有係咪讀hkcc? 係嘅spa都有機會
其實dse中文都係講考試技巧啫 要拎3其實唔難如果你本身夠自律 會自動自覺溫書嘅話咁我覺得retake會好啲 無謂捱兩年
下乜唔係近幾年dse高分衰中文都會有offer㗎咩
好 唔該晒大家
高又唔夠其他人高 後門唔夠人嚟
有冇人諗著報edu 個policy management 依家cgpa 3.1幾,收分個mean幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞