20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
用online個reference system會好啲
我都係交左application先用online個system
佢會自動send email俾你個lecturer 填
巴打你講緊ielts個分有啲尷尬?
兩個分都尷,一黎2019 poly mkt average收3.83,二黎city mkt又要ielts 6.5。
polyu 2019個average出左?
依家CCCU Year 2文科,CGPA3.58。想知如果報HKU BA既Year 1要幾多CGPA先有機?
佢更新左上年個份
想問下有冇巴打知apply cu入面個 advanced standing係咩黎?
係咪揀senior entry 入就唔洗揀?
我記得我有frd 3.7幾已經有得interview
我個人係兩個sem都爆4
某cc subject leader講 ,你係聽到人講?
我都想知
想問下報city最後果400字既作文佢睇唔睇,唔多想作
我個fd冇交到都收一手飯direct offer
不過佢gpa高
有時間先寫啦個啲
想問下city upload achievements 個part係咪最好係國際性嘅先好upload
我上年eng3都收到喎
身邊好多人3都收到喎 邊個話你知要4
想問下大家交左application form味?
唔好成日負皮我啦
呢度每個reply都俾人負皮曬
好慘我真係想問野架
講返你個問題,我覺得有全港性都可以,不過唔係參與獎嗰啲
我 (IELTS:6) 都收到,只不過第3次派先有,。
請問 UST b&m 放second choice 有冇機會interview?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞