20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
第1 round就有 jodie話要4?
你first choice想放咩 business淨係會派bm offer
First choice係 BBA mkt
我想問可唔可以upload year1 既unofficial transcript 上去先,之後先打上去office要求upload official transcript嗎?

Ps:報緊polyu
你submit到application? 我submit唔到
有無同學仔要幫手代寫personal statement同埋Cv呀?價錢可議

可以tg pm
https://t.me/writingconsult
仲入緊資料,未正式交上去
如果你係asso升ust
business只會派bm yr2 offer 入到去再揀major
你開埋名...
第一輪要gpa 3.8 eng 4 math 4
但係我睇上年學校record UST BBA acct 收5個 mkt 收2個喎
介唔介意講埋 你CIE咩科 去左BU咩科

利申:CIE社科 gpa同係差唔多
我submit到wo,想問下submit唔到係點架個版面?
yup,不過未過到數
唔該你
可能太多人報
我第一日報冇野
邊間 我無聽過 sorry
Space 九龍灣分校個度有record睇
所以到底second choice b&m 有冇機?
如果十月apply幾時先會知有無offer?

畀屋企人迫緊返美國讀埋去但係真係想留喺香港讀
傻的嗎 有得喺美國讀就梗係死都留喺嗰邊 留喺香港死路一條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞