20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
但hku 就唔係啲個gpa了

btw ust都好似新開左科類似既data 既野
你有無睇過上年嘅database,應該會有哂資料比你參考
有冇ugc超級水泡介紹 最好商科or 社科 上個sem冇心機 靠今個sem希望可以上返3gpa
DSE 英文拎 lv3,GPA (3.7x/4.00)
入唔入到 HKU/ CU Eng& Edu (year 1 entry)?

定係考返個 ielts 好d? 至少要幾多分?
有手足用命去俾你做文宣
https://lih.kg/1609339
Bu bba 利申已quit
有冇手足poly個度交左錢但係一直都係Awaiting Payment
有冇人ust submit唔到application同city交唔到錢?
我係報early round既
但會唔會見我無ielts就唔比conditional offer我先??
唔會
利申過來人 deadline先fulfilled offer
吾過3都 direct收?
你個fd ugc定sf?
舊年報過, lecturer寄
想問poly u ,cu , UST personal statement 字數限制幾多?
我凈係知hku <1000字, city ~400字
Thx
巴打個conditional offer係咩?
想問下依家讀緊銅鑼灣space scsp cgpa3.4x dse中文1左 有冇機會入返bu嘅perm?
有冇玩u team 啊
冇呀
冇玩u team 都唔使諗入perm。聽fd 講入perm 大部分都係運動員(好多都係u team)
你試諗吓,你冇玩sport 但要入一科係關於sport,加上冇u team,你點同人爭?

不過建議你都係問多D人,小弟都係聽番來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞