20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
想問一下 你幾多gpa可以in入poly fs?
[quote]Poly FinTech 同Financial services點睇
後者係咪好難入
我係nonjupas升左上poly fs既
其實唔難
應該係前者難入啲掛???
想問一下 你幾多gpa
Fintech 收好低,但你如果你商科底會好辛苦。 想知讀咩會咁辛苦可以去了解下python
City有能力(gpa>3.7 , Dse math 4, Eng有4/ Ielts 6.5)報ba大機會唔洗面試有offer
港大chem,但我fd 面試遇到之前教過佢既lecturer
要出email,冇得手動upload
上年第一輪早報好似得
想問下poly交jpg或姐pdf個度,唔夠容量點做好?2個document就爆左
想問下poly交jpg或姐pdf個度,唔夠容量大家點做?2個document就爆左
100%係,早報早in早有offer。唯一唔好:太有offer要比定留位費
Cu expiry date 個度過咗係咪會disqualify ?
expiry date之前lecturer 未俾到封reference letter我可唔可以summit咗application 再後補?
求救
請問大概幾時要俾
聽聞上年收唔夠人,second choice 都比 interview,就算唔去開學前都有機會有offer
通常 收到offer後1-2星期內
poly fintech 係top-up ugc,有政府資助
3大條件: gpa>3.7 (唔洗in), dse math 4, dse eng 4 /ielts 6.5
任一唔夠等於waiting lists 未必太早收到offer
上網搵吓有冇得壓縮
之前交學資處爆容量都咁做
請問係講緊收到conditional offer 嗰陣隔多一兩個禮拜就要俾?咁萬一心儀既學校未派offer點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞