20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
City acct睇interview多啲
poly就睇gpa重啲
咁如果bachelor of arts? Is it possible??
更加冇可能 文科仲難入 3.7先叫搏得過

屌啦 我3.8都覺得入唔到 3.0x問會唔會收 可唔可以做下research先啊
BA收3.8
至少都3.7啦...
叫你個fd收收皮先
3.0想點收你呀
究竟有幾睇唔起文科人 先會覺得3.0都入得到
文科係乞食啫 但都未至於差成咁
CU既ps可唔可以後補?
有冇人知中大哲學收幾高
係啊巴打 你想詳細知不如留個tg
想問HKU BA English同linguistics有冇分別話有幾多個位同大約收幾高GPA
想問下 我今年space engine yr1
想第一年走 aim係hku engine
但係聽聞yr1 entry要phy合格 係咪真?
有冇巴打知道
利申 phy失手得2
無知一問 CUHK個 Personal Statement 唔接受word 檔格式,要手寫
Supported File Formats:
PDF (*.pdf)
JPEG (*.jpg, *.jpeg)
GIF (*.gif)

所以要手寫?定word檔轉pdf
想走就報 有gpa再up上去
直接word轉pdf啦 而家都唔會有人手寫啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞