20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
有冇人報左poly 知道點apply
我填完choice之後禁唔到佢個review and submit粒制
想問報咗early round accounting大概幾時有得interview?
各位師兄請問DSE成績洗5洗一定交埋比U,事關我中英2左,費使報埋上左(報緊city)
利申:hkuspace year 2
同問
ielts紙筆定電腦?
推薦人揾中學老師有冇用??
利申hkcc year1 報三大engine
搵你cc professor 架 wo
我見到佢本身jupas二百幾個擺band A最後收得7個同埋我係ive仔未必駁到
有冇人知poly視光gpa收幾多
睇重Dse 成績多過你GPA,DSE 冇25/26,爆4都冇用啦
Dse成績唔係咁好洗唔洗報埋上去定係可以淨係報gpa得
之前hd 畢業, 做左社工兩年, 想進修下, 不過依家社工pt degree無得揀, 得返明愛同宏恩,兩間都唔想讀。如果求其讀返個top up degree, 再報master sw 有冇得諗? 真心諗到好煩
唔係accounting major 報account係咪冇乜機會
睇database account幾乎都係收返account人
利申:讀緊Finance 想報city account
關咩事 dse就算你得1分都要報上去啦 怕咩啫
City 可能會出AS1 offer
唔該你
Cgpa 3.6報accounting 有機?city or poly
好想知道點準備先可以考到ielts6.5 above?
想問city business係咪要求ielts6.5 above?poly係咪都係
通常poly city啲科會唔會去到某個GPA就唔洗in直接比offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞