20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
冇係學校交過assignment?
唔會網上交
邊間cc
尋晚搵左d資料 係咪直入year 3個個?
Early round通常幾時Interview架?
想問下 BU 中文
如果報咗Early round 而又無reply
咁會唔會表示在 main round 的機會係零?
而加個 GPA 3.0 , 感覺前路茫茫
求C hing 俾盞明燈我,指點迷津
難啲 你個分其實都唔關early round定main round事
BU好似可以睇返上年non jupas個收生分數
無記錯BU中文大概3.5~3.6
其實算係搶手科嚟
除非你dse文學有5啦
如果唔係其實機會好微
想問city early round 有無得補交ielts英文2左
唔該曬 咁補交有無deadline架
補交ielts成績表後 email搵cityu寫字樓講番
絲打 我有個朋友都有興趣讀物治 可以tg你傾傾?
https://t.me/shxtman
想問下有無人係成功non-jupas轉校
唔考winter peripd得唔得
我冇fact check只係聽朋友講過
巴打想問你個fd 報edu sf sport science有冇話要ielts 6或以上先至派interview?
讀緊SPACE
中文4 英文3
想year 3入HKU 文學士
洗唔洗考翻ielts?
GPA有冇話最少幾多佢先會比interview機會你?
最後想問下有冇咩八大既中文科易入?
想問下 engine yr1走 除咗hku仲有咩u有得揀?
Upload Transcript 係咪就咁用手機影完upload?
因為好似冇電腦版又或者pdf
就咁用手機影完upload jpg檔得唔得?
唔得既話要點做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞