20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
Ching 讀緊?想知more
個人例子: GPA:3.9X
City Acct 有去First interview,但冇收到去Second Interview,最尾冇Offer
Poly Acct 有去Interview, 最尾收到Offer
自己諗諗
想試下year 1走 係咪要報定先?但仲未有gpa 唔知自己會唔會有機
利申 有full cert
Cu interview都未必派 正常佢唔收year1 除非你真係太勁 dse>23 ielts 7.5之類
有信心未報 不過要預自己一定爆4先走到
有frd讀緊,edu sport science 自資嚟
有frd 2.7都升到
hku 大概幾時有interview?

有冇人知道下底reference 點解放唔到school transcript, 係我問題定點?
想問city份statement可唔可以後補
讀緊 但ou喺會讀啲商科同leadership個啲 總之就係唔專sport 如果想真係讀sport就唔好揀ou
btw我都想non ju走
認真呢
咪係,有錢就讀到啦
Personal statement? Cityu唔可以後補
ibba sem3 cgpa4.0先有得in
英文at least 3 or ielts6.0
咁如果都係early round 10月頭同10月尾會唔會都有分別
10月頭同10月中都勁多asm projects想完咗呢個mid term period先整non ju
好嘅唔該曬你
好嘅唔該曬巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞