20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
想問報ielts係咪真係有用
點會冇用
幫frd問
而家hpshcc surveying and property management yr2
dse best 5 19分 英文4 CGPA 4
如果報cityu ppp housing同surveying或者polyu surveying穩唔穩?
我個lecturer之前係lingu教 佢話如果問你點解揀lingu 你要提下個四年全宿
Overall無8笑撚死你
想問up transcript係咪淨係up year1 sem2嘅就得?
4年全宿
去查查先
有冇人知HKU BA大約每科收幾多個
撚知咩
我都係,我ive bse CGPA 得3.8x,好驚入唔番u
3.8x/4都入唔到 咁邊個入到
堅驚,真係好驚冇書讀,我讀咗HKU, POLYU, UST, CITY。希望是旦有一間收我啦。offer godinterview god
堅驚,真係好驚冇書讀,我報咗HKU, POLYU, UST, CITY。希望是旦有一間收我啦。offer godinterview god
但好似得poly有得揀first/second choice.見city冇
利申只報咗呢兩間
City係冇分first choice個啲 所以好正 報幾多都得
Poly bu 就有
吾城
3大
讀緊ive music and media想問下有無機駁返上bu/city

So far 3個sem cgpa 3.33,仲有兩個sem未完

有皇家8級cert,有唔同種類表演,有自己作品demo

利申最近見到bu有科 creative industries新開,想問埋新科門檻高唔高

利申dse中英都2,黎緊會考ielts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞