20/21 NON-JUPAS 專區 (2)早報早著數

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
多謝巴打詳細解釋
如果我poly fintech都放係第一先
再報city同bu 嘅finance科
有咩事都有poly個offer係咪好啲
都係嘅
但驚報ugc嘅科唔收 最後咩都冇
想問City business analysis
洗唔洗ielts 6.5
Dse 3夠唔夠?
後補
3夠 數要4 如有m1m2有分加
我想問year 1 tran u係咪只可以揀返year 1,唔可以揀year 2?
想問下如果報city 但英文得2 未考ielts 照報early round 但遲d補返個ielts得唔得定係連in既機會都無
想問下dse 中英2咗,想去bu 既話要唔要考ielts個啲?
同問
巴打讀咩科

但會收你個陣可能叫你改放first choice
bu 科gis gpa要幾多先入到?
想問中文跛咗個2 用igcse補返會唔會入到3大?
space year1 sci緊 其他科有5
gpa 3.1幾 如果社科有咩水泡科?
Best 5 29 係跛中文2
Apply poly 嘅話連埋reference letter 一次過先交錢好啲定係報咗之後叫lecturer send 俾大學好啲?
前者office可以一次過睇晒所有資料,後者就叫做報咗先,心安理得少少,但有機會officer見我未有reference letter 就唔理我個case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞