[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
話說vigilante係咪就咁收左皮

都已經唔記得左對上一次佢係幾時同點出場....
專業路人甲

好似話s6至會露真身

Arrow個個?
唔係俾普羅米修斯殺左咩

推左佢落樓
冇交代有冇死
連佢係邊個都未講

推完落樓之後有岀返黎

咦係喎

組埋vigilante打普羅米修斯
應該唔錯
iris 快d 死
話時話sg仲講唔講總統條線

現在final boss似變了蒙艾亞媽

可能留返下季
借問聲聽日係咪停flash ?

唔係呀...我見仲係5/9...點解咁講

Mon El老母好煩
不過下集Cat Grant回歸好似大結局Superman都會出現

Mon El老母好煩
不過下集Cat Grant回歸好似大結局Superman都會出現

係,女火星獵人都會回歸

Mon El老母好煩

係,女火星獵人都會回歸

搵個咁老既女人做Miss Martiant都唔知cw惗乜

Mon El老母好煩

係,女火星獵人都會回歸

睇樣睇唔出
你講完我先google
原來

Mon El老母好煩

係,女火星獵人都會回歸

睇樣睇唔出
你講完我先google
原來

實際幾歲?
漫畫係十幾歲小妹妹

Mon El老母好煩

係,女火星獵人都會回歸

睇樣睇唔出
你講完我先google
原來

實際幾歲?
漫畫係十幾歲小妹妹

Mon El老母好煩

係,女火星獵人都會回歸

睇樣睇唔出
你講完我先google
原來

實際幾歲?
漫畫係十幾歲小妹妹

真係睇唔出
借問聲聽日係咪停flash ?

唔係呀...我見仲係5/9...點解咁講

唔該巴打

唔會再停啦再停5月23點播
好似真係打zoom個個 time remnant

佢講番zoom果度係解釋番time remnant姐佢之後自己解釋自己係future barry打savitor果陣整既time remnant...無俾savitor殺果個

佢講番zoom果度係解釋番time remnant姐佢之後自己解釋自己係future barry打savitor果陣整既time remnant...無俾savitor殺果個

唔該巴打 英文比較差
係咪仲未有中字
係咪仲未有中字

好似仲未出
係咪仲未有中字

好似仲未出

已有
呢到唔洗粉字啦
又有King Shark
屌adrian咁投降oliver都信....低能到唔係以為講兩句感動到佢ar ma....
Arrow 有中字未 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞