[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
估唔到winn唱歌咁好聽
google完先發現broadway出身

佢YouTube首its all coming back to me now唱得好好聽
估唔到winn唱歌咁好聽
google完先發現broadway出身

佢YouTube首its all coming back to me now唱得好好聽

winn 應該係最勁果個
Malcom 唱得好好聽
Kara looks hot

Kara真係好撚正

YouTube search john barrowman all out of love
Malcolm唱,正到

原來佢真人係gay 既
呢個算唔算easter egg
joe west 同stein gay parents
痴線
差不多全部演員都係識唱歌

唯獨垃圾臭西乜閪都唔識
真人都係咁撚垃圾
有無巴打有可以用手機線上睇既網?
用開ik88tv 但係今朝好似比人block左
痴線
差不多全部演員都係識唱歌

唯獨垃圾臭西乜閪都唔識
真人都係咁撚垃圾

笑左
教佢飛臭西好過啦
唔係真係幫臭西埋單呀屌
Flash呢面唱歌跳舞咁開心
Oliver呢面慘到
有無巴打有可以用手機線上睇既網?
用開ik88tv 但係今朝好似比人block左

Tw116.com 可以試下
其實Oliver肯認低威搵Barry幫下手 基本上prometheus一集就收皮
lot其實可唔可以用枝矛令枝矛消失或者唔存在
其實Oliver肯認低威搵Barry幫下手 基本上prometheus一集就收皮

咁成套arrow可以完季
Prometheus > Deathstroke
制作人重講話Prometheus要搞Oliver係好personal
所以今季季尾star city唔會受到襲擊
Oliver今集真係比Chase玩到殘
Malcom 唱得好好聽
Kara looks hot

Kara真係好撚正

YouTube search john barrowman all out of love
Malcolm唱,正到

佢出過碟

咁成套arrow可以完季

是撚但搵cisco都得啦
發生咩事
SUBHD仲未有LOT字幕
發生咩事
SUBHD仲未有LOT字幕

等左兩日
忍唔住睇左英文字幕
lot估唔到第1個良心發現自己人無人肯信Rory先搞到佢要跳槽的人係柒ray
lot估唔到第1個良心發現自己人無人肯信Rory先搞到佢要跳槽的人係柒ray

成team人成日笑佢無腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞