[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
今集Lot咁有心機,開頭d logo唔同了

雖然今集同aos那個假世界一樣

今集幾正
雖然啲位照格硬嚟

但壞消息係下集已是季度結局

咁快

https://www.youtube.com/watch?v=rHnfndEmYt8&spfreload=5&spfreload=5

又有black flash
Caitlin係咪死左俾Killer Frost接管佢身體?

下集Promo

新衫!!呢件型過JL果件好多喎

屌呀 今集死撚左?

死左陣,一起身變左Killer

成日time travel 好易有bug
flash 真係除左time travel 之後無野好玩啦咩

新衫好型
btw 屌,開得估未,好撚吊癮,下集要4月25號
我估savitor未必係 未來barry, 記得去youtube睇預告,預告中2024既flash應該係因為死 iris 而變左廢青 冇再出動,所以flash先比人話消失消失

佢係去2024 咩

promo 有講
"2024, I made it."
Caitlin係咪死左俾Killer Frost接管佢身體?

下集Promo

新衫!!呢件型過JL果件好多喎

屌呀 今集死撚左?

死左陣,一起身變左Killer

成日time travel 好易有bug
flash 真係除左time travel 之後無野好玩啦咩

新衫好型
btw 屌,開得估未,好撚吊癮,下集要4月25號
我估savitor未必係 未來barry, 記得去youtube睇預告,預告中2024既flash應該係因為死 iris 而變左廢青 冇再出動,所以flash先比人話消失消失

唔通係HR?
季季既Wells都要"換人"做

下 但一開始由iris報導佢都係消失左架喎 會唔會係無限地球危險事件

但barry 去左2024年,2024年個barry 變左廢青 如果唔係iris 死變廢青,咁搞乜
好多bug
Future barry 成個 future peter petrelli 咁
今集lot好緊湊 下星期終於都最後,希望唔好爛尾趕收工回復正常算。

暫時lot 同 arrow都好好睇, flash 真係要加把勁
今集lot好緊湊 下星期終於都最後,希望唔好爛尾趕收工回復正常算。

暫時lot 同 arrow都好好睇, flash 真係要加把勁

話說ign昨日在fb有個post就係話Lot 第二季係CW今年最好既DC劇
cisco d喊戲成日睇撚到我好心up

話說ign昨日在fb有個post就係話Lot 第二季係CW今年最好既DC劇

我覺得今季arrow最好,之後到lot

屌你lot刺激到Mick嘅選擇

RF 真係好正

btw 下集佢地幾個又返去,
咪即係同zoom 變分身一樣

唔通就係想咁樣去引返Black Flash 出黎捉RF?
cisco d喊戲成日睇撚到我好心up

forever friendzone

arrow今季真係正 上集睇到心都痛埋 比人咁逼法 我會選擇拎把刀搞掂自己算
vixen 死無全屍
今集Lot咁有心機,開頭d logo唔同了

雖然今集同aos那個假世界一樣

Even get us tossed in Iron Heights and we can plan an escape just like old times

arrow今季真係正 上集睇到心都痛埋 比人咁逼法 我會選擇拎把刀搞掂自己算

原來都有人睇ign ign其實每個星期都會幫cw 4套劇 比分,今季arrow lot 差唔多集集都8,9分。係flash多數 7,8分。 我最記得上季arrow finale ign 比3.8
vixen 死無全屍

變返個reality就番生架啦

又有可能原本個班(去過二戰)死晒,舊個班(身處二戰)繼續旅程
但其實spear of destiny唔係會改埋歷史?即將原本時間線刪除,用新時間線取代(非分支,非平行時空)?

原來都有人睇ign ign其實每個星期都會幫cw 4套劇 比分,今季arrow lot 差唔多集集都8,9分。係flash多數 7,8分。 我最記得上季arrow finale ign 比3.8

上季final真係睇完都唔知睇左d乜

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

應該5日都有cw劇睇了。

不過唔明點解 black lightning 唔放係lot

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

應該5日都有cw劇睇了。

不過唔明點解 black lightning 唔放係lot

同樣係黑人英雄點解隔離lc型咁多
真心寧願佢單獨開套劇比huntress好過
Arrow 今禮拜停?

今日有岩岩睇完

黎尾da殺人好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞