[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
24年版Barry型好撚多
沙化他先係真神真主
殺臭西 打碎on9仔大陣整傻埋佢
屌嬲
仲爆講係邊個
Cisco先係真正既主角,咁多年都有希望
屌嬲
仲爆講係邊個

算啦,隔離SG直頭連今季大Boss係邊個我都唔知呀

一集一個

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s
暫時唔知....淨係知Geoff John會有份做writer
但好似淨係係個WB 既DC comic channel度播....
條youtube片條友有講話可能同CW其他劇會有關...但唔知佢呢個info可唔可靠

J 死人

唔知會唔會係wally同roy黎呢邊繼續發展.....
但係解釋唔到nightwing邊度黎....我最希望係D女角選好D.....

全部黑人
Sg同cw設定都係有batman
Sg 用kara 個口講佢表哥識個人好多小工具
Cw就用lot hunter 個口confirm arrowvense 係有mos同dk

但係講真我一路都已經當左arrow係batman同roy係robin(Jason)....
咁快就突然彈個nightwing出黎仲要同roy同隊真係好怪.....
roy又唔似漫畫入面咁

roy柒過漫畫好多
不過titans如果係hey kid做反派就正
btw Evelyn叛變左 titans又要搵新人
睇到依個moment都唔明點解Evelyn要叛變

可能係扮叛徒

扮扮叛徒
Savitar 如果真係 future Barry, 咁後尾幾季點做落去?
Ronnie個機率真係大好多

2056巴仔:rip,我連自己都信唔過
Savitar 如果真係 future Barry, 咁後尾幾季點做落去?

點解唔得?Barry 最叻係咩?fuck timeline

I want to. And I like it

唔係Ronnie, 就係Zolomon Hunter

唔係Ronnie, 就係Zolomon Hunter

hunter zolomon 先岩
其實愈睇愈9
明明flash隻手無限利刃
但永遠唔用
然後比人屈機
今集一野掃低個2條友果陣已經可以一野收佢地皮
其實愈睇愈9
但永遠唔用
然後比人屈機

巴仔主張唔殺生
今季收埋得幾好
之前果啲去到中段就自爆係邊個
Arrow仲離譜
話說barry係咪準備用個trap收savitar皮
咁咪冇得睇佢地正面對決
咁咪冇得睇佢地正面對決

點都係咁椅打返陣嘅
咁咪冇得睇佢地正面對決

點都係咁椅打返陣嘅

要好似打zoom咁一野打到佢係地先正
其實愈睇愈9
但永遠唔用
然後比人屈機

巴仔主張唔殺生

都唔知殺左幾多個人
最記得係season1用閃電打到個沙人粉碎左
其實愈睇愈9
但永遠唔用
然後比人屈機

巴仔主張唔殺生

唔殺生, 插盲條女, 整跛條仔都得啦
咁咪冇得睇佢地正面對決

點都係咁椅打返陣嘅

會唔會係整個iris 既影分身出黎?
一個比佢殺, 一個保護好

今集future barry 提過
barry 會自己整分身去幫手打
會唔會又係靈機一觸咁捉個iris 分身黎玩?
咁咪冇得睇佢地正面對決

點都係咁椅打返陣嘅

果個加速器仲有無用緊其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞