[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
搞咩SG好似無中字?

我用App睇有

平時去開SUBHD到down
唔知點解今日無更新
搞咩SG好似無中字?

我用App睇有

平時去開SUBHD到down
唔知點解今日無更新

劇情太垃圾唔比你睇
有中字呀
搞咩SG好似無中字?

我用App睇有

:o 咩app
SG開始爛
SG開始爛

sg第一季都爛啦
SG開始爛

sg第一季都爛啦

為左mon-el ooc哂其他人
呢條友除左睇佢同kara啪啪啪其他位都飛黎睇,分到手就最好仲衰過James
今集Flash, 我覺得係OK,不過唔應該係呢個時候上,劇情啱啱入主線先黎搞個Musical crossover,咁歡樂應該放開頭
Merlyn原來都識唱,仲幾好聽
BTW Barry無撚用,上集飛完臭閪而家又搵返佢

最尾個首歌好正
SG開始爛

sg第一季都爛啦

呢條友除左睇佢同kara啪啪啪其他位都飛黎睇,分到手就最好仲衰過James

我反而覺得mon el幾襯Kara
Btw有冇巴打知最後mon el同Kara 係屋企講分手個陣首bgm叫咩名
SG開始爛

sg第一季都爛啦

Btw有冇巴打知最後mon el同Kara 係屋企分手個幕首bgm叫咩名
SG開始爛

sg第一季都爛啦

Btw有冇巴打知最後mon el同Kara 係屋企講分手個陣首bgm叫咩名

真人okay嘅,劇不了
今次crossover幾過癮,開頭諗住得GG同Melissa會唱,點知其他人都唱埋,幾有驚喜
Kara幾唱得
Malcom 唱得好好聽
Kara looks hot
Malcom 唱得好好聽
Kara looks hot

Kara真係好撚正
Vm未有更新
BA 最後首歌好高質
仲諗住music meister會錫ba
BA 最後首歌好高質

I'm your super friend...
Keep running home to 臭西
邊度有得睇 vm今日勁慢
Keep running home to 臭西

笑左
即刻唔浪漫
I
want patty back
估唔到winn唱歌咁好聽
google完先發現broadway出身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞