[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
第一季尾rex tyler係咩事送返去warn lot都未交代
第一季尾rex tyler係咩事送返去warn lot都未交代

套野未交待既野多到

套野未交待既野多到

成半年前 編劇唔記得左

套野未交待既野多到

成半年前 編劇唔記得左

唔係話rf殺左rex 所以依家佢無返到去warn lot咩

套野未交待既野多到

成半年前 編劇唔記得左

但warn lot個rex果條時間線呢

btw
Malcolm 殺firstorm
damian 殺nate
snart殺mick(上集殺埋amaya)
二百方call晒廿幾個自己就反而比 bleach flash秒
仆你個街
down左個中字內嵌
亂碼

我上網睇都係亂碼
仆你個街
down左個中字內嵌
亂碼

我上網睇都係亂碼

我上vmus,得幾分鐘亂碼,不過有英文字幕

套野未交待既野多到

成半年前 編劇唔記得左

佢唔係應該都係有返去warn lot...不過就因為RF殺左佢所以講講下佢消失左咩
屌RF唔係真係咁就死左嘛!
睇佢仲正過睇Barry喎!!
我仲諗住佢會搵到個位可以繼續生存落去而唔會俾Black Flash追

唔會啦 佢s1果陣都話過同Barry係enemy for years
之後一定仲有佢 不過係唔知Barry就係flash既最原始version
youtube crop screen
好多隻RF

其實咁多隻, 主體唔死咪得
點解唔亂跑, 引走Black flash

未睇,個啲會唔會係speed mirage所以先冇意識?

bf係sf既死神你決定佢分唔到邊個係真身咩
雖然係唔捨唔得rf咁死

但以lot第2季咁好高質去結束rf嘅故事反而覺得係好事。

我覺得下季要搵個新boss仲煩,今季咁成功係因為4個奸角以前都出過,唔洗刻意介紹佢地,可以用多啲時間去寫個故事
雖然係唔捨得rf咁死

我覺得下季要搵個新boss仲煩,今季咁成功係因為4個奸角以前都出過,唔洗刻意介紹佢地,可以用多啲時間去寫個故事
其實想講好耐
arrow
malcom一早知 Oliver係arrow
slade Wilson一早知 Oliver係arrow
Damian 一早知 Oliver係arrow
ra shau gual一早知 Oliver係arrow
adrian一早知 Oliver係arrow

做乜鬼扮晒蟹
下季LOT boss savitor, problem solved
未解釋warn 乜嘢 呢part係咪諗唔到爛咗

Btw唔洗粉字加細啦 入得嚟都睇咗
Rip 都幾唏噓 乜都冇咁走
其實想講好耐
arrow
malcom一早知 Oliver係arrow
slade Wilson一早知 Oliver係arrow
Damian 一早知 Oliver係arrow
ra shau gual一早知 Oliver係arrow
adrian一早知 Oliver係arrow

做乜鬼扮晒蟹

malcom去到s1 尾2 個集先知oliver係arrow

印象中 s4 malcom 有次扮arrow救左oliver,
之後damian 去到殺 laurel 先真正確認oliver 係arrow。

其他就。。。
雖然係唔捨得rf咁死

都唔知仲有咩可以俾佢地玩
題外話,上季Vandal其實做得好好

Vandal寫得好垃圾成日話佢未來好勁勢力大,但係又寫唔到佢點樣變到
咁係
上季咁垃圾主因都係Vandal寫得垃圾,雞婆都係其次
雖然係唔捨得rf咁死

Vandal寫得好垃圾成日話佢未來好勁勢力大,但係又寫唔到佢點樣變到
咁係

三文治
雖然係唔捨得rf咁死

咁係

三文治

vandal 好似men in black 第3集果個壞人
雖然係唔捨得rf咁死

咁係

三文治

其實我覺得season2其中一個好睇左既位係Rip Hunter唔見左我覺得佢好煩膠
雖然係唔捨得rf咁死

咁係

三文治

其實我覺得season2其中一個好睇左既位係Rip Hunter唔見左我覺得佢好煩膠

RIP其實無咩野 中中挺挺咁
season 2無論plot定演員 都好過season1 1好撚多
雖然係唔捨得rf咁死

咁係

三文治

RIP其實無咩野 中中挺挺咁
season 2無論plot定演員 都好過season1 1好撚多

佢今季做反派好過做team legends
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞