[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
youtube crop screen
好多隻RF

其實咁多隻, 主體唔死咪得
點解唔亂跑, 引走Black flash

未睇,個啲會唔會係speed mirage所以先冇意識?

佢講到明係唔同時間既自己......我睇果陣都諗點解突然全部唔見曬人

唔同時間既自己原來咁撚蠢
好多隻RF

佢講到明係唔同時間既自己......我睇果陣都諗點解突然全部唔見曬人

會唔會係嚇到走撚曬....被殺呢個只係依家果個
好多隻RF

會唔會係嚇到走撚曬....被殺呢個只係依家果個

好似係
好多隻RF

個個RF都自私鬼黎
好多隻RF

speed mirages係殘影唔郁得,呢堆係time remnant

Zoom 都係變多個自己出黎

RF 直接捉廿幾個自己黎幫手
好多隻RF

因為比BF 捉到
而家既timeline
RF 唔suppose 存在(因為eddie 已死)
好多隻RF

個個RF都自私鬼黎

係消失左.....
唔係走佬.....

其實如果捉未來既自己應該ok?
即係flash season2,
"第一次"見barry 果個

岩岩開波睇lot
wtf抽ray心
仆你個街
down左個中字內嵌
亂碼
Lot 好正喎
不過玩到咁大,
season 5 arrow season 4 flash 點繼承同一世界觀
屌你
無限RF睇到個時笑左
好撚嬲 Rip Hunter 係我最鍾意嘅角色

點解要冇啦啦整走佢
究竟搶完矛之後
其他RF去左邊

點解要冇啦啦整走佢

我相信下一季頭就會翻黎,時間爛左,佢去得邊?
最後個scene真係wtf

我諗似係班友接觸自己搞到風暴 搞到咁

仲以為waveraider係911原兇 個下推大樓

點解要冇啦啦整走佢

我相信下一季頭就會翻黎,時間爛左,佢去得邊?

最好佢做返船長 captain hunter
最後個scene真係wtf

我諗似係班友接觸自己搞到風暴 搞到咁

仲以為waveraider係911原兇 個下推大樓

Arrow同flash點樣做落去
Lot 好正喎
不過玩到咁大,
season 5 arrow season 4 flash 點繼承同一世界觀

我覺得佢直頭唔諗住盡量唔講佢地兩邊....至少佢地修補番timeline之前....
好似前面RF改果個世界咁....佢地都唔花太多講佢地兩邊有咩改變架....
所以佢先特登話架機撞左去Los Angeles而唔係任何一個漫畫城市.....
同埋可能好似flashpoint咁又係一兩集還原
今季lot我覺得拍得住flash s1 , arrow s1,2

估唔到終於收左rf皮, 有啲唔捨得

總結2個演員做rf都好出色

雖然nate套甲係柒左少少,但crossover之後就無再出。

snart都係無復活。

最後希望下季雞公,雞婆都係唔好返黎
一唔見佢地成套劇好睇左10倍
今季lot我覺得拍得住flash s1 , arrow s1,2

雖然nate套甲係柒左少少,但crossover之後就無再出。

snart都係無復活。

Snart 有呀 應該返flash

snart都係無復活。

雞婆太樣衰
vixen 正勁多

snart都係無復活。

雞婆太樣衰
vixen 正勁多

雞公雞婆又廢又煩
RF一定會回歸既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞