[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
話說barry係咪準備用個trap收savitar皮
咁咪冇得睇佢地正面對決

點都係咁椅打返陣嘅

要好似打zoom咁一野打到佢係地先正

會唔會係整個iris 既影分身出黎?
一個比佢殺, 一個保護好

今集future barry 提過
barry 會自己整分身去幫手打
會唔會又係靈機一觸咁捉個iris 分身黎玩?

time remenant呢招用唔到係非speedster身上
佢地有speed force保護先整到個time remenant出黎....
不過好多人估會唔會係用HR個變樣工具呃savitor
其實愈睇愈9
明明flash隻手無限利刃
但永遠唔用
然後比人屈機
今集一野掃低個2條友果陣已經可以一野收佢地皮

巴仔主張唔殺生

唔殺生, 插盲條女, 整跛條仔都得啦

呢D係arrow先會做 I wanted it!!!!!
不過其實明明barry合埋眼就無事.....
其實愈睇愈9
但永遠唔用
然後比人屈機

巴仔主張唔殺生

都唔知殺左幾多個人
最記得係season1用閃電打到個沙人粉碎左

沙人唔記啦....佢係earth2既人
今季收埋得幾好
之前果啲去到中段就自爆係邊個
Arrow仲離譜

會唔會收得太耐呢....淨係幾集炸喎.....
其實愈睇愈9
但永遠唔用
然後比人屈機

巴仔主張唔殺生

唔殺生, 插盲條女, 整跛條仔都得啦

呢D係arrow先會做 I wanted it!!!!!
不過其實明明barry合埋眼就無事.....

佢就咁擰歪面唔得咩其實,
係都要戇鳩鳩咁望住人
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

arrow係劇情唔需要收埋咁耐啫
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

arrow係劇情唔需要收埋咁耐啫

Arrow係要做到你明知佢係壞人,就企喺你前面,你都乜柒都做唔到嗰種絕望感
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

比人屌得好西利wo
到而家都仲唔講係邊個 死都要拖多集
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

比人屌得好西利wo

咩都話拖,不如一出場話你知
邊個係savitar? Ronnie?未來Barry?

如果係ronnie嘅話 會好撚失望

係囉 好似唔夠震撼咁。如果係未來Barry 就差唔多

點解釋要殺自己條女

點解釋要殺自己條女

因為依家個巴仔唔係佢嘅過去 佢係現時巴仔整左flashpoint 之後原本個個巴仔 可能係lot入面錄音個個
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

比人屌得好西利wo

等左成個月淨番5集都仲唔講....等得唔耐煩ar ma
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

比人屌得好西利wo

可能最後一集先出
今季收埋得幾好
Arrow仲離譜

比人屌得好西利wo

可能最後一集先出

仲要係最尾打低佢個下除面罩之後就完 第四季再繼續
下集Arrow
但Felicity好撚煩
下集Arrow
但Felicity好撚煩

其實felicity今集講得好有道理...不過係個人低能姐....
如果係oliver就直接去救走條友然後要俾佢俾果個device自己
屌你老母savitar千其唔好係ronnie
你成季講足咁耐集集都講如果savitar出真面目會令到barry個d人好驚訝點點點

如果係ronnie真係一d震撼力都無

如果係barry自己 或者 係 eddie就真係正啦
屌你老母savitar千其唔好係ronnie
你成季講足咁耐集集都講如果savitar出真面目會令到barry個d人好驚訝點點點

如果係ronnie真係一d震撼力都無

如果係barry自己 或者 係 eddie就真係正啦

我都諗過係Eddie

琴日睇完,有一個疑問
HR可以用真樣出書?
唔係有集話一齊出去玩要避嫌,要搵工具遮掩?

唔知wow左未

唔知wow左未

屌,咪撚又Olicity呀

愈黎愈憎佢 好撚on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞