[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Snart 原來一直當Mick 係狗

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁
今集arrow最尾
今集arrow最尾

真係好變態 殺完人成身血唱住歌揸車
今集arrow最尾

佢嗰種充滿邪氣既笑容
今集arrow最尾

佢嗰種充滿邪氣既笑容

佢真係好有自信
vixen 死無全屍

rf必要時比人打中
必要時就乜都避到
vixen 死無全屍

rf必要時比人打中
必要時就乜都避到

我到依家都唔明speedster 有咩可能俾普通人打造 所有野對佢嚟講都係慢動作
vixen 死無全屍

rf必要時比人打中
必要時就乜都避到

我到依家都唔明speedster 有咩可能俾普通人打中 所有野對佢嚟講都係慢動作
諗下諗下我有樣野唔明,lot班人應該唔可以返去舊時唔存在個個時空架wo。因為如果可以咁做,barry flashpoint 根本唔洗求rf殺自己老母啦。跑返去s2尾阻止自己返去救老母都得啦,就係因為個個時空已經唔存在渣嘛。真係要等佢下集點解釋

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

其實Snart唔係唔殺人架咩做咩個人好似變哂咁

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

應該5日都有cw劇睇了。

不過唔明點解 black lightning 唔放係lot

同樣係黑人英雄點解隔離lc型咁多

我覺得呢條友套甲好型喎

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

rf搵到未入lot 前既佢令佢變成咁?
snart bb

btw lot第一季尾係rex tyler返去過去警告lot唔好上wave rider
同第二季點收科會唔會有關

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

Snart 殺人架 但好似性格變左

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

CW咁鍾意拎DC 二,三線英雄做題材

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

因為dceu關係,限制左cw拍2線,3線英雄。

前幾年就係因為電影關係已經整死左deadshot amanda , 小丑女唔比出等等。

上年已經好左啦,supergirl比出2集superman

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

前幾年就係因為電影關係已經整死左deadshot amanda , 小丑女唔比出等等。

Flash 都唔算二線下話
不過電視個flash永遠入唔到justice league
vixen 死無全屍

rf必要時比人打中
必要時就乜都避到

我到依家都唔明speedster 有咩可能俾普通人打造 所有野對佢嚟講都係慢動作

唔夠focus 就會睇唔到?
之前oli 都係靠呢招突襲barry

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

Flash 都唔算二線下話
不過電視個flash永遠入唔到justice league

一堆好既劇集, 要為左堆垃圾電影
乜都唔比出/整死曬d 人
又唔係同宇宙

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

一黎可以多d 野發揮
二黎可以比多d 唔同既角色人睇
同luke cage, dd 果d 一樣
唔係 top superhero, 但劇情都好睇

又出多個英雄
聽講係獨立一套劇黎?

我覺得呢條友套甲好型喎

黑色power ranger
Arrow

其實就季尾
不如同flash合拍一集好過啦
搵flash黎解決Prometheus
又唔會有手尾跟又一定包搞掂
搵bratva黎搵又多手尾又唔一定搞得掂

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

Snart 殺人架 但好似性格變左

其實我覺得正常 snart入左lot性格先變好
同埋我覺得mick比人洗腦之前 snart真係當佢係狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞