[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
arrow 係咪今個星期停?

where is roy

where is huntress

無記錯由出左果個痴線婆優比特之後佢間唔中出下huntress就無出過....
我寧願見多d huntress都唔想見果個癲婆

cupuid唔差但大把人比佢好
Huntress應該係演員檔期唔岩所以唔再出場,呢個角色好受歡迎
btw LOT入面Felecity做Huntress

你講huntress受歡迎係講電視劇入面定漫畫....
電視劇我都鐘意佢個look....但佢出果3集D劇情都好煩.....
重重覆覆3次都係要番黎殺老豆.....

電視劇呀,外國啲觀眾好中意佢

咁係因為條女索姐

我都好鍾意
好耐冇睇啦 啊啊啊啊啊

sg生肉已出
gotham終於有得睇了

sg生肉已出

SG無人理

sg生肉已出

SG無人理

等下集
今日係咪有flash ?

今日(美國)

聽朝先會有raw

應該聽日就開估

今日(美國)

聽朝先會有raw

應該聽日就開估

應該係未來barry啦

今日(美國)

聽朝先會有raw

應該聽日就開估

應該係未來barry啦

如果未來barry都唔開估我都唔知留俾邊個講好.....
邊個係savitor 呢

今日(美國)

聽朝先會有raw

應該聽日就開估

應該係未來barry啦

如果未來barry都唔開估我都唔知留俾邊個講好.....

留比第35季既2046年barry講
黎緊開拍套titan既live action show由nightwing做leader
利申:準備緊睇Flash S319
黎緊開拍套titan既live action show由nightwing做leader

Wtf!?
邊度有raw睇?

Wtf!?

Arrow 果邊定 SG果邊定 新universe?

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s
暫時唔知....淨係知Geoff John會有份做writer
但好似淨係係個WB 既DC comic channel度播....
條youtube片條友有講話可能同CW其他劇會有關...但唔知佢呢個info可唔可靠
我屌今集都未開估
但最尾有savitor除套裝甲行出黎....但無show樣....勁似Iron man以等左咁耐黎講....今集我自己有D失望....
睇預告下集E20應該真係開估....屌咁都要拖多集....
killer frost套新衫好正.....條裙短到

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s
暫時唔知....淨係知Geoff John會有份做writer
但好似淨係係個WB 既DC comic channel度播....
條youtube片條友有講話可能同CW其他劇會有關...但唔知佢呢個info可唔可靠

J 死人

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s

J 死人

唔知會唔會係wally同roy黎呢邊繼續發展.....
但係解釋唔到nightwing邊度黎....我最希望係D女角選好D.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞