[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Oliver 又食女
Marc Guggenheim 就係最愛olicity 個編劇
但olicity真係成套arrow終極敗筆。
真心覺得寫得好差。
oliver頭2季根本就係見靚女就想同佢上床咁,係荒島成日攞laural張圖黎J,又精神支柱咁。但一見到小東又想扑野。返到黎star city差唔多成套劇所有女都同佢上過床。 之後第3季無啦啦寫到佢好專一,好無說服力。

原來綠燈俠佢有份做編劇
唔怪得咁垃圾

最好笑條友季頭同人講唔搞olicity ,reddit 仲舉sub歡呼, 而家...

係呢集姐,之後應該都冇
巴打們,請問聲你地邊度睇raw?
想練下英文唔想靠熟肉

直接去GOOGLE打 ARROW S05EXX 就有
lyla
巴打們,請問聲你地邊度睇raw?
想練下英文唔想靠熟肉

幾感人呀今集

oliver個仔要又比人捉,睇黎個阿媽又黎搵oliver

我覺得本身felix幾好,可以令it女真係做返it女角色點知又趕佢走...

依加搞到好似做返女主角咁,好驚重演olicity。

我都覺得應該比2個角色move on
留個遺憾美咪算囉。
(Arrow)痴撚線原來11個月前結唔成婚都扑左次野
今集好似專登整1隻咁,仲有3集hey kid 幾時出黎呀 ?
今集好似專登整1隻咁,仲有3集hey kid 幾時出黎呀 ?

我已經唔係好記得....佢地第1次有show俾我地睇果次唔係都係結婚前咩???.
我覺得hey kid戲份真係唔會多得去邊囉...似係最後一集先出咁

Deathstroke
arrow black canary好好多囉
睇緊arrow
終於做好耐無見過既Salmon Ladder
但無除衫
講完即除
今集真係力的表現
睇到都支力
今集雖然講olicity但都幾好睇呀
起碼唔係婆婆媽媽你鬧我呃你之類果啲
同埋olie d戲今季好似進步左
暈之前同felicity講果段認enjoy killing都幾touching
得罪講句
arrow cave一早應該執左佢
講到個竇咁隱蔽
每季都比人入侵一次至少
連mr terrific都自己闖到入嚟
今季仲要比人set晒陷阱

但必要時就會好似今集咁
點都出唔到去
得罪講句
arrow cave一早應該執左佢
講到個竇咁隱蔽
每季都比人入侵一次至少
連mr terrific都自己闖到入嚟
今季仲要比人set晒陷阱

但必要時就會好似今集咁
點都出唔到去

arrow cave同star lab
平時GA追殺人就求其射條幾百米既箭繩玩飛簷走壁

結果成個arrow cave無一條30M既繩救人
平時GA追殺人就求其射條幾百米既箭繩玩飛簷走壁

結果成個arrow cave無一條30M既繩救人

四個字
劇情需要
今集oli幾好戲
《女超人》第二季、《閃電俠》第三季、《綠箭俠》第五季季終集劇情簡介釋出,三集將分別於美國時間05月22、23和24日播出。

【《女超人》第二季第二十二集「儘管如此,她還是堅持」(Nevertheless, She Persisted)】
•為了拯救國際城,女超人選擇了挑戰瑞婭。於此同時,超人回歸;凱特.格蘭特 (Cat Grant) 向女超人提出一個明智的主意⋯⋯

【《閃電俠》第三季第二十三集「終點線」(Finish Line)】
在失去了一切以後,「閃電俠」巴里.艾倫 (Barry Allen/The Flash) 決定一勞永逸地擊敗薩維塔。

【《綠箭俠》第五季第二十三集「煉獄」(Lian Yu)】
•奧利弗.奎恩 (Oliver Queen) 和艾德里安.蔡斯 (Adrian Chase) 的爭鬥在煉獄島上來到了尾聲。經過最近發生的事件後,奧利弗被逼招募史萊德.威爾森 (Slade Wilson)、馬爾科姆.梅林 (Malcolm Merlyn)、狄格爾.哈克尼斯 (Digger Harkness) 和妮莎.奧.古 (Nyssa Al Ghul) 做為隊友,以打敗艾德里安。在此同時,艾德里安也建立了自己的軍隊,有黑妖女 (Black Siren)、艾芙琳.夏普 (Evelyn Sharp) 以及塔莉亞.奧.古 (Talia Al Ghul)。

Flash, 臭閪係咪要死啦?
Arrow果邊好撚正 Dark Archer, Deathstroke, Captain Boomerang, Nyssa回歸!好想快啲睇

狄格爾.哈克尼斯 (Digger Harkness)
艾芙琳.夏普 (Evelyn Sharp)

呢2個隊友好似麻麻地
《女超人》第二季、《閃電俠》第三季、《綠箭俠》第五季季終集劇情簡介釋出,三集將分別於美國時間05月22、23和24日播出。

【《女超人》第二季第二十二集「儘管如此,她還是堅持」(Nevertheless, She Persisted)】
•為了拯救國際城,女超人選擇了挑戰瑞婭。於此同時,超人回歸;凱特.格蘭特 (Cat Grant) 向女超人提出一個明智的主意⋯⋯

【《閃電俠》第三季第二十三集「終點線」(Finish Line)】
在失去了一切以後,「閃電俠」巴里.艾倫 (Barry Allen/The Flash) 決定一勞永逸地擊敗薩維塔。

【《綠箭俠》第五季第二十三集「煉獄」(Lian Yu)】
•奧利弗.奎恩 (Oliver Queen) 和艾德里安.蔡斯 (Adrian Chase) 的爭鬥在煉獄島上來到了尾聲。經過最近發生的事件後,奧利弗被逼招募史萊德.威爾森 (Slade Wilson)、馬爾科姆.梅林 (Malcolm Merlyn)、狄格爾.哈克尼斯 (Digger Harkness) 和妮莎.奧.古 (Nyssa Al Ghul) 做為隊友,以打敗艾德里安。在此同時,艾德里安也建立了自己的軍隊,有黑妖女 (Black Siren)、艾芙琳.夏普 (Evelyn Sharp) 以及塔莉亞.奧.古 (Talia Al Ghul)。

Flash, 臭閪係咪要死啦?
Arrow果邊好撚正 Dark Archer, Deathstroke, Captain Boomerang, Nyssa回歸!好想快啲睇

狄格爾.哈克尼斯 (Digger Harkness)
艾芙琳.夏普 (Evelyn Sharp)

呢2個隊友好似麻麻地

咁樣秤法captain boomerang勁撚過evelyn好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞