[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Arrow

其實就季尾
不如同flash合拍一集好過啦
搵flash黎解決Prometheus
又唔會有手尾跟又一定包搞掂
搵bratva黎搵又多手尾又唔一定搞得掂

flaah邊會殺da
Diggle真係好兄弟黎

四套裡面最正常思維角色
vixen 死無全屍

rf必要時比人打中
必要時就乜都避到

我到依家都唔明speedster 有咩可能俾普通人打造 所有野對佢嚟講都係慢動作

如果下下都慢動作 我諗班speedster應該都痴左線
係需要嘅時候先會慢動作姐 佢點估到人地會計好位一棍打落去先得嫁
oliver queen都幾仆街
咁樣對bratva
下集 肥li 幫 Helix 去同Oliver 鬧交
Snart 原來一直當Mick 係狗

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

其實Snart唔係唔殺人架咩做咩個人好似變哂咁

rf搵到未入lot 前既佢令佢變成咁?
snart bb

btw lot第一季尾係rex tyler返去過去警告lot唔好上wave rider
同第二季點收科會唔會有關

其實係咪未講Mick 叫 rex tyler 返去個段?

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

btw lot第一季尾係rex tyler返去過去警告lot唔好上wave rider

應該係? Rex 自己講嘅

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

可能第二季尾真係滅團,得mick 係番度先叫成team 人千其唔好去1942年引發呢一連串事件
俄佬嬲鳩oliver都好合理
老點佢咁遠過嚟
自己班𡃁幫佢做嘢就畀team arrow殺/拉
之後就話取消
乜都冇就叫人死翻去

Oliver都幾pk

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

可能第二季尾真係滅團,得mick 係番度先叫成team 人千其唔好去1942年引發呢一連串事件

邊集講mick叫rex去搵legends?

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

好似交代
rex tyler唔係比rf殺左咩

snart bb

好似交代

第一集定上季尾,rex 同成team 講mick 叫佢來warning LOT team

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

“Season 1, the pilot sends you on this course. It’s like an ocean tanker — you’re not able to just flip it around. So what really helps is being able to do a clean restart. That’s something we intend to do next season, because it worked so well this past season. "

睇黎又restart 成隊
唔通掉killer frost 過去?
今集arrow 個new dig / dig like gag 我笑左

snart bb

好似交代

第一集定上季尾,rex 同成team 講mick 叫佢來warning LOT team

有個rex比rf殺左
咁warn lot果個喺邊度嚟

呢個位有d 格硬黎
明明之前都唔係咁

snart bb

“Season 1, the pilot sends you on this course. It’s like an ocean tanker — you’re not able to just flip it around. So what really helps is being able to do a clean restart. That’s something we intend to do next season, because it worked so well this past season. "

睇黎又restart 成隊
唔通掉killer frost 過去?

留Rip
LOT愈做愈差
LOT愈做愈差

其實呢集都幾多bug
明明話耶穌血先消到枝矛
依家高溫就得

仲有話枝矛改變現實
點解仲會留有舊現實記憶

同埋現實改左枝矛又燒左
咁搵返rip返去以前係自己做time aberration

二百方鍾意比人打中
唔鍾意就flash都唔夠佢避得快都夠過份

同埋點解mick可以記得個咒語
LOT愈做愈差

我都覺,唔明點解啲人會評佢最好睇
根本Arrow»Flash»LOT»SG

arrow好睇我認同

flash衰在West一家有名你叫西
集集都係事旦一個搞大件事
今集就係joe
上集就係Iris呢個臭西
再上集就係wally呢個傻西

lot第一季果對煩膠雞佬雞婆先至搞得差
第二季啲角色都開始形象性格寫得幾好
劇情唔煩膠有推進

sg就係成日衰喺婦人之仁
無限重覆:sg婦人之仁搞出問題,sg堅信無錯(被炒前經常公器私用),之後打一輪証明自己啱
LOT愈做愈差

arrow好睇我認同

今集就係joe

劇情唔煩膠有推進

無限重覆:sg婦人之仁搞出問題,sg堅信無錯(被炒前經常公器私用),之後打一輪証明自己啱

Supergirl一定係最差
d劇情基本上係比女人睇
LOT愈做愈差

arrow好睇我認同

今集就係joe

劇情唔煩膠有推進

Supergirl一定係最差
d劇情基本上係比女人睇

上季得Supergirl個女上司啲位好睇
LOT最新個集個現實d人死晒 跟住第二日個集arrow仲可以繼續播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞