[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
邊度有raw睇?

我係呢度downhttps://rarbg.to/torrents.php?category=1;18;41;49
黎緊開拍套titan既live action show由nightwing做leader
利申:準備緊睇Flash S319

Wtf!?

Arrow 果邊定 SG果邊定 新universe?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s
暫時唔知....淨係知Geoff John會有份做writer
但好似淨係係個WB 既DC comic channel度播....
條youtube片條友有講話可能同CW其他劇會有關...但唔知佢呢個info可唔可靠

J 死人

唔知會唔會係wally同roy黎呢邊繼續發展.....
但係解釋唔到nightwing邊度黎....我最希望係D女角選好D.....

全部黑人
Sg同cw設定都係有batman
Sg 用kara 個口講佢表哥識個人好多小工具
Cw就用lot hunter 個口confirm arrowvense 係有mos同dk
原來YJ s3都出
What a day
flash生肉已出

原來YJ s3都出
What a day

仲同titan同期一齊開播 呢下爽
flash生肉已出

https://www.youtube.com/watch?v=wTIpwlHAb6k
下集預告 終於開估
原來YJ s3都出
What a day

想問乜係YJ?
原來YJ s3都出
What a day

想問乜係YJ?

young justice 講緊動畫

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s
暫時唔知....淨係知Geoff John會有份做writer
但好似淨係係個WB 既DC comic channel度播....
條youtube片條友有講話可能同CW其他劇會有關...但唔知佢呢個info可唔可靠

J 死人

但係解釋唔到nightwing邊度黎....我最希望係D女角選好D.....

全部黑人
Cw就用lot hunter 個口confirm arrowvense 係有mos同dk

堂細佬

係喎屌

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s

J 死人

全部黑人

堂細佬

係喎屌

I saw the dark knight fail
黎緊開拍套titan既live action show由nightwing做leader
利申:準備緊睇Flash S319

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s

J 死人

全部黑人

但係講真我一路都已經當左arrow係batman同roy係robin(Jason)....
咁快就突然彈個nightwing出黎仲要同roy同隊真係好怪.....
roy又唔似漫畫入面咁

Wtf!?

https://www.youtube.com/watch?v=A-02kB6I0VM&t=306s&t=306s&t=306s&t=306s

J 死人

全部黑人

但係講真我一路都已經當左arrow係batman同roy係robin(Jason)....
咁快就突然彈個nightwing出黎仲要同roy同隊真係好怪.....
roy又唔似漫畫入面咁

roy柒過漫畫好多
不過titans如果係hey kid做反派就正
btw Evelyn叛變左 titans又要搵新人
睇到依個moment都唔明點解Evelyn要叛變

Wtf!?

J 死人

全部黑人

roy又唔似漫畫入面咁

roy柒過漫畫好多
不過titans如果係hey kid做反派就正
btw Evelyn叛變左 titans又要搵新人
睇到依個moment都唔明點解Evelyn要叛變

可能係扮叛徒
it's about time
應該會係邊個一露樣就傳到Caitlin 奶佢
flash今集導演原來係hr
flash今集導演原來係hr

係...所以即刻安排場差唔多既3P俾自己....雖然最後無

得Ronnie會

得Ronnie會

Ronnie點識馬份HR?

得Ronnie會

Ronnie點識馬份HR?

可能Ronnie第一季吸左返過去
諗辦法返黎見caitlin 之後意外發現粒石所以有左sf
但我都係覺得savitar係ba自己會爆啲
臭西一個就令全隊team flash 解體
我投入唔到
好吊癮
臭西一個就令全隊team flash 解體
我投入唔到

咁其實係barry要做廢青先解散姐.....
好吊癮

吊係吊...不過係吊佢老母....等左咁耐都差唔多完都仲要拖多一集先講
幾時講Savitar係邊個呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞