[美劇]Flash/Arrow/LOT 劇情討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
又多段偷拍片
https://www.youtube.com/watch?v=-Dio2-hQHFo
sosad套新衫淨係future barry著.....
Hr , Earth 2 Wells, Jessie 係呢3個其中1個咖啦
Earth 2 Wells上次好似話有病? 似係佢
Hr , Earth 2 Wells, Jessie 係呢3個其中1個咖啦
Earth 2 Wells上次好似話有病? 似係佢

個次佢係講大話黎呃鳩wally
3x23片場video流出

我上面都貼左link.....睇完最失望係八婆唔洗死

nora 代表speed force
救命....成日都擺老母出黎
又唔殺撚左iris
on99
我宜家先知mick同snart係prison break 唔怪得rf成功用到支spear嗰個世界,snart話mick想俾人捉入去坐監都可以安排,最多之後又一次逃獄
我宜家先知mick同snart係prison break 唔怪得rf成功用到支spear嗰個世界,snart話mick想俾人捉入去坐監都可以安排,最多之後又一次逃獄

佢地拍flash個陣已經知

佢地拍flash個陣已經知

等一季LOT Snart都講過:This is not our first prison break

美劇呢啲真係好撚正 但身邊冇人睇,一發現左都唔知點分享

我都係prison break先識佢兩個演員...佢兩個唔係拍prison break紅架咩?
snart仲因為要拍最新果季prison break所以先拍唔到LOT S2

我都係prison break先識佢兩個演員...佢兩個唔係拍prison break紅架咩?
snart仲因為要拍最新果季prison break所以先拍唔到LOT S2

多數人都係睇左prison break先
Prison break 成十年前都有
果時D人專登剷佢個skinhead

我本身對呢類題材個興趣大唔過sg flash lot arrow呢啲,而且之前仲睇緊起碼五套劇(tvd, twd等等),宜家又整個13reasons why

我本身對呢類題材個興趣大唔過sg flash lot arrow呢啲,而且之前仲睇緊起碼五套劇(tvd, twd等等),宜家又整個13reasons why

其實我都無睇過prison break.....不過知佢係拍prison break個主角
3x23片場video流出

我上面都貼左link.....睇完最失望係八婆唔洗死

死邊個?

冇人死,barry入speed force取代jay

唔係...應該係有人死....有leak photo....佢地係參加完一個喪禮先到leak video果幕....但問題係果幕見所有人都齊係度....killer frost有另一張相佢都有出席喪禮....但係個樣依然係killer frost咁但至少佢無死

會唔會係Jessie Quick?可能過黎幫手打跟住就...
既然KF唔係同TEAM FLASH一齊但都特登出現,代表死左既人一定同佢都幾熟下

earth 2 wells有無可能

我自己覺得係HR死左.....在場果個wells個樣嚴肅好多同埋個髮型似E2多D
同埋連gypsy都黎場喪禮....咁應該係佢都識既人掛......

HR個角色真係好正
演員仲勁,真係扮到完全3個都唔同人咁

其實好易認架炸
一睇wells個頭就知係e2 Harry,再睇埋d body language更加肯定係佢(例如同Barry好正經咁握手,而唔係熱情hug)
所以成段funeral scene同偷拍bts HR都缺席,所以死個個好大機會係HR
Jesse演員唔係Vancouver,佢應該唔係係323出現

冇人死,barry入speed force取代jay

唔係...應該係有人死....有leak photo....佢地係參加完一個喪禮先到leak video果幕....但問題係果幕見所有人都齊係度....killer frost有另一張相佢都有出席喪禮....但係個樣依然係killer frost咁但至少佢無死

會唔會係Jessie Quick?可能過黎幫手打跟住就...
既然KF唔係同TEAM FLASH一齊但都特登出現,代表死左既人一定同佢都幾熟下

我自己覺得係HR死左.....在場果個wells個樣嚴肅好多同埋個髮型似E2多D
同埋連gypsy都黎場喪禮....咁應該係佢都識既人掛......

HR個角色真係好正

其實好易認架炸
一睇wells個頭就知係e2 Harry,再睇埋d body language更加肯定係佢(例如同Barry好正經咁握手,而唔係熱情hug)
所以成段funeral scene同偷拍bts HR都缺席,所以死個個好大機會係HR
Jesse演員唔係Vancouver,佢應該唔係係323出現

做左成季廢柴 點都要有d貢獻

關咩事,Mick夠有份拍

關咩事,Mick夠有份拍

我都唔知點解....但D外國新聞都係講
佢唔係S2 regular因為一來佢S1完果陣一路已經忙緊拍prison break....
所以當時已經知佢未必有時間拍LOT S2...
所以就無簽佢做regular for LOT S2....而係同佢簽份約係係Flash同LOT度間唔中出下
但係mick我就無乜見新聞講佢.... 可能佢早拍完掛....始終呢D野唔係同步拍....

HR個角色真係好正

其實好易認架炸

做左成季廢柴 點都要有d貢獻

已經腦入面見到HR死前一刻係度幻想講自己本小說結局既情境

第睇佢做第五個角色
下集flash係今個星期定下個星期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞