(幼教)幼教巴絲請入

604 回覆
15 Like 4 Dislike
加油呀 關關難過關關過
比啲信心自己 話比自己聽仲得到
人地做到我點會做唔到

利申:工作了三年
夜晚讀edu pt degree yr3

就黎完啦喎 恭喜
加油呀 關關難過關關過
比啲信心自己 話比自己聽仲得到
人地做到我點會做唔到

利申:工作了三年
夜晚讀edu pt degree yr3

就黎完啦喎 恭喜

yesyes多謝呀hahaa
另外問下
有冇人會報明愛/東華三院既幼教HD
好似好新 純粹想知

我都想知 今年dse 好驚分數得全2 入唔到ive hd
另外問下
好似好新 純粹想知

我覺得呢兩間太新喇 讀完出黎認受性都唔太高
另外問下
好似好新 純粹想知

2014年 conditional offer係收14
有朋友讀緊教大hd成日話好大壓力
見d功課好似好煩好難做
本身都鍾意小朋友同想讀 但係唔想做功課
係咪唔應該讀

不過如果你真係想讀又唔想咁辛苦既ou岩你 不過用英文讀

其實ou都好多功課pj 好多大型野要落手整

hd 既話淨係yr2有個攤位
對比起ive 個d已經少好多實習
利申 ou hd 畢業

你邊年grad

我呢d老鬼無人識
唉 實習就完
諗起離開佢地
心情低落

人生新一頁
每次睇哩D Post就好大壓力⋯
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
各位同行,好快就到下星期復活節假啦!
但我得果四日紅假
唔係幼教嘅degree底去讀Edu個幼教文憑會唔會好難讀
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

咁慘!得4日!
見到好多同學仔已經整曬cv 見曬工
有d仲請埋 自己仲煩緊到底入唔入行 同就黎視導

利申: ied. Year2 hd

Same here 。。
依科 報科果陣個個都想入
入到先知咩回事
仲要好大競爭
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

咁慘!得4日!

係……同以前同學傾計講起假期,佢地個個最少有7至8日
我就得果4日

諗清楚啊要
係咪唔應該讀

不過如果你真係想讀又唔想咁辛苦既ou岩你 不過用英文讀

其實ou都好多功課pj 好多大型野要落手整

hd 既話淨係yr2有個攤位
對比起ive 個d已經少好多實習
利申 ou hd 畢業

你邊年grad

我呢d老鬼無人識

ou hd 我入個陣好似都係開左兩年到
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

我幼稚園 都係放4日咋
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

咁慘!得4日!

我就得果4日

諗清楚啊要

其他學校個個假都10幾日 真係
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

咁慘!得4日!

我就得果4日

諗清楚啊要

聖誕新年得10日(包埋紅日),已經比人少
復活節仲離譜跟紅日放就算
咁你園暑假有幾多日?
終於就捱完一個星期……
雖然仲有聽日……
但我得果四日紅假

咁慘!得4日!

我就得果4日

諗清楚啊要

聖誕新年得10日(包埋紅日),已經比人少
復活節仲離譜跟紅日放就算
咁你園暑假有幾多日?

聖誕6日 新年7日 復活節4日 暑假22

same

same

其實又唔洗心急到4月就搵
上年我自己就5月先搵,但好多同學朋友仔6月甚至7月搵都有
當然早搵係早d安心,但唔代表早到4月書都未讀就搵既
放鬆d,諗清楚

聖誕6日 新年7日 復活節4日 暑假22

以下為包埋紅假
聖誕10
新年11
復活4
暑假20

same

我都有同學已經請埋 佢可以6月就返pt 熟習下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞