(幼教)幼教巴絲請入

604 回覆
15 Like 4 Dislike
救xx有offer,但新校仔少
得萬三
好想做呢間但人工真係好低
有另一間打黎約second in,朋友又話差
冇後路了

萬三 做助教?

正教,返十六個鐘

好過份喎!咁壓價法!
咁助教咪1k都無
想問下保良局救世軍既幼稚園係咪好chur?人工係咪會比較高/跟pt?

check清楚咩原因先
閱讀障礙都有唔同因素,有啲係視覺問題,有啲係中文/英文先有
詞語咁記會容易過單字
唔好拆開部首咁教,雖然好多唔識嘅人都以為係咁

哎吔我就係咁教
先多謝你回覆先

想問有人巴絲係non jupas入degree 有朋友講話今年12月可以報non jupas入返edu 睇三個sem嘅GPA 可以分享下意見嘛?

利申 year1
救xx有offer,但新校仔少
得萬三
好想做呢間但人工真係好低
有另一間打黎約second in,朋友又話差
冇後路了

萬三 做助教?

正教,返十六個鐘

好過份喎!咁壓價法!
咁助教咪1k都無

sor打多左個十字xd
返六個鐘

check清楚咩原因先
閱讀障礙都有唔同因素,有啲係視覺問題,有啲係中文/英文先有
詞語咁記會容易過單字
唔好拆開部首咁教,雖然好多唔識嘅人都以為係咁

哎吔我就係咁教
先多謝你回覆先

多謝您 獲益良多
提提大家,下年全世界起薪相信至少都20770(如果係跟薪酬)
助教間間出價唔同,但普遍都萬1 2起至少
所以希望各位醒水,見到樓上話正教萬3蚊……WTF
提提大家,下年全世界起薪相信至少都20770(如果係跟薪酬)

返六個鐘呀不過仍然係低我知

黠解淨係返咁短時間?

黠解淨係返咁短時間?

新校仔少
有無人報咗edu pt degree已經收到interview或者offer?
希望各位老師加油
感覺上好有熱誠 而且比中學老師的出發點好
有無人報咗edu pt degree已經收到interview或者offer?

我有朋友今日已經收到pt degree offer, 但我都仲未有offer,有無巴絲打知道係咪分批放offer?

幼兒工作員一樣價位?

我有朋友今日已經收到pt degree offer, 但我都仲未有offer,有無巴絲打知道係咪分批放offer?

同問 好似早幾日已放

今日收到 同我一齊報嘅同事都未有offer
會唔會再有下一輪架
今日收到3year pt degree offer

你介唔介意講你GPA幾多?

你介唔介意講你GPA幾多?

cgpa 唔高 3.25
收到pt cec degree offer 同 pt special ed interview
cgpa 3.4

會唔會再有下一輪架

有朋友收到 gpa 過3, 自己無收到 GPA 2.8

BTW, 簽左新約了, 人工變左超高

同問 好似早幾日已放

今日打左電話去教大問,個職員話三年制pt degree 已經出曬offer,要等人reject offer先有可能補上

另外,四年制pt degree offer 就6月中先出

會唔會再有下一輪架

我GPA過3都無收到...,請問你介唔介意講你而加人工有幾多?
到以家都仲未有工請,但見身邊個個fd已經有 勁驚搵唔到

會唔會再有下一輪架

我GPA過3都無收到...,請問你介唔介意講你而加人工有幾多?

18K > 24K , 原來係會跳3point, 所以唔係20770
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞