(幼教)幼教巴絲請入

604 回覆
15 Like 4 Dislike
依家都搵唔到工怕唔怕
由4月開始send cv,4月in過兩間,但兩次都冇second in
呢排開始又瘋狂send,最近in完英藝,話18000請... 我諗住做後備
叫幾個月加加埋埋send左起馬有20間,但到依家都冇回音
唔通真係要做英藝?

絲打英藝係full time ?

係呀
但7-8月出post果啲唔會係比人揀淨既差學校咩
同埋我比較想做幼稚園 唔太想做兒園... 到時會唔會得番兒園

下年意思係2018年4月嗎?
有朋友上年ive畢業 16k > 遲下23k

咁高

普遍都係16K>接近21K

或照番20K
上面問某間私校既絲打 我個人唔太建議accept offer
間學校個朵係行內都唔太馨香,上網google下都有一堆老師對小朋友唔好既新聞
再加上18000蚊 本來私校理應多過20770 佢少錢之餘仲要簽兩年約 right?
點解我知 係因為我四月時已經有佢地offer 然後比我頭也不回咁拒絕左 聽落伏得黎 簽死兩年冇得走 啲假期又會跟幼兒園咁少 睇黎宜家佢仲請緊人 慘

咁高

或照番20K

出年FG有20K既話, 咁做左2年有23K好正常啦
巴絲打點睇太陽島機構
巴絲打點睇太陽島機構

太陽度獨狂洗版出post
Send cv比佢又show都唔show
巴絲打點睇太陽島機構

太陽島獨狂洗版出post
巴絲打點睇太陽島機構

感覺同英藝差唔多
Ug grad 後想讀哩科pgde
有冇絲打教緊國際幼稚園?
巴絲打點睇太陽島機構

感覺同英藝差唔多

佢個約係連續性
簽左之後第二第三第四等等都唔洗再簽
其實唔係好明 姐係點

咁高

或照番20K

出年FG有20K既話, 咁做左2年有23K好正常啦

唔一定架,唔係間間園咁出得起錢

我有朋友去見東X,夠係大機構,佢都係2年經驗

但一樣只係出20K……因為話佢係hd非degree生

即使得果1 2年經驗都唔會咁出得起錢
想請過做同一年助教 想轉正教會唔會好難?

提議你year 2比心機讀,起碼CGPA 都過2.5, 否則可能助教都未必考慮你
想請過做同一年助教 想轉正教會唔會好難?

呢樣等其他絲打解答

提議你year 2比心機讀,起碼CGPA 都過2.5, 否則可能助教都未必考慮你

得2.2x好難會過3

咁又未必間間園都睇GPA,但通常校長請人都會望一望成績

因為我有朋友GPA得2-2.5內,一樣100%搵到工,但只係時間問題

咁又未必間間園都睇GPA,但通常校長請人都會望一望成績

因為我有朋友GPA得2-2.5內,一樣100%搵到工,但只係時間問題

勵志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞