(幼教)幼教巴絲請入

604 回覆
15 Like 4 Dislike
呢家Year1已經讀到好大壓力
功課冇止境,仲要份人開始頹廢
到底要點捱過呢2年
啲功課蟻多嬲死象?
啲功課蟻多嬲死象?

。。。認真啊Ching
呢科唔啱你
呢科唔啱你

真係好中意小朋友
我係指我功課壓力大
邊間呀你?
捱捱下就過架喇
依家你地明白點解今時今日d細路仔點解咁多功課要做啦?
邊間呀你?
捱捱下就過架喇

邊間唔講啦 唔係i大
一講就好易比人知我係邊個
依家你地明白點解今時今日d細路仔點解咁多功課要做啦?

明啊 人都癲
我仲諗住轉讀i大幼教 其實有少少擔心
year 1已經叫救命
之後幾年點算

利申 year4 準備grad
為樓主打氣

老老豆豆yr 1就頹會唔會快左少少
邊間呀你?
捱捱下就過架喇

邊間唔講啦 唔係i大
一講就好易比人知我係邊個

Lipace?
實習比功課輕鬆,功課都搞唔掂,grad之後,學校d admin野你更加搞唔掂
做做下就慣架啦
可能我冇dayoff 星期六日又返兼職啦
生不如死

中意小朋友同要有愛心係最重要
不過壓力大就唔呃你嘅
好難,仲要俾人飛

I大幼教沒想像中那麼chur
科科都有佢辛苦嘅地方架啦 郁啲就話壓力大功課多 好似得你一個讀緊書咁 係中意嘅讀落辛苦都唔會唔開心啦
利申有fd幼教一日到黑話壓力大放負能量

佢都係想發洩下姐
今年year2就畢業 想駁上去cu讀多兩年 但報咗名連interview都無,眼見其他人收咗offer 真係好唔開心 。依家報埋part time degree 同health education 諗住試吓 ,但聽講edu 3 year part time 多數唔會收今年grad 會收在職老師優先係咪真? 好想讀埋上去呀
今年year2就畢業 想駁上去cu讀多兩年 但報咗名連interview都無,眼見其他人收咗offer 真係好唔開心 。依家報埋part time degree 同health education 諗住試吓 ,但聽講edu 3 year part time 多數唔會收今年grad 會收在職老師優先係咪真? 好想讀埋上去呀

唔打算做陣野熟下先再讀?
呢家Year1已經讀到好大壓力
功課冇止境,仲要份人開始頹廢
到底要點捱過呢2年

cie
year 1已經叫救命
之後幾年點算

利申 year4 準備grad

如果係教大HD year1 都真係churchur地
教大實習時數多 功課又多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞