(幼教)幼教巴絲請入

604 回覆
15 Like 4 Dislike
有無巴絲收過英藝offer
間野係咪伏?
見到好多同學仔已經整曬cv 見曬工
有d仲請埋 自己仲煩緊到底入唔入行 同就黎視導

利申: ied. Year2 hd

Same here 。。

same

我都有同學已經請埋 佢可以6月就返pt 熟習下

我諗緊你講緊你個同學係咪我識既人
間野係咪伏?

英藝 人工唔跟point 行政又復雜
可能我間園幾好 所以我覺得以前返學仲辛苦過返工
但依家半工讀真係人都癲
不過呢行真係好多嘢煩又好困身 病都唔敢請假
有時真係幾想轉行 不過又唔捨得班小朋友

利申:i大畢業 入行第二年 讀緊edu pt degree year1

邊間啊

唔透露啦
細校嚟 個人唔係好受得住大壓力 所以覺得揀細校會輕鬆啲
間野係咪伏?

More

same

Guess not 好多人都有着落其實

same

你同學係咪住屯門
間野係咪伏?

More

我都係聽tutor講過下咋
不過英藝流失率都大

same

你同學係咪住屯門

唔係
Edu幼教hd要幾多分先入到
Edu幼教hd要幾多分先入到

今年grad 嘅你哋諗住搵大機構做定細機構做?
見到好多幼教招聘都話要會考5科合格(包括中、英、數),咁DSE係咪都要睇中,英,數合格架?

dse數學1咗,如果讀完幼教hd,係咪都冇人請
定我要再考過數學?

正常Hd要中英數有2先收你讀
(教大係)
唔知其他院校hd有冇例外
見到好多幼教招聘都話要會考5科合格(包括中、英、數),咁DSE係咪都要睇中,英,數合格架?

定我要再考過數學?

(教大係)

ou hd收咗我
諗緊讀唔讀好 驚讀完出黎冇人請

有架 但聽講好辛苦
個人覺得呢科 間間院都chur 但ied係無咁辛苦
好似係

定我要再考過數學?

(教大係)

ou hd收咗我

有架 但聽講好辛苦
個人覺得呢科 間間院都chur 但ied係無咁辛苦
好似係

有冇巴絲中/ 英/ 數唔合格,但讀完hd又可以做到幼師?
dse best five 14分,可以報邊間幼兒教育?
ive報過都唔收我

Ive唔收應該係因為你數學唔合格?

定我要再考過數學?

(教大係)

ou hd收咗我

ou畢業生 其實唔會無人請 睇你要求架姐
ou冇其他院校咁辛苦不過用英文
今年grad 嘅你哋諗住搵大機構做定細機構做?

大機構多ot lor
最緊要 跟point 同埋人際關係 行政 唔復雜

定我要再考過數學?

(教大係)

ou hd收咗我

ou畢業生 其實唔會無人請 睇你要求架姐
ou冇其他院校咁辛苦不過用英文

都係想跟point跳炸,入職萬七,八左右算唔算高要求
有冇ou人出黎講兩句啊

今年edu hd grad好多都兩萬起跳啦
萬78係唔跟point??

定我要再考過數學?

唔關事,只要幼教HD畢業就一定會有人請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞