『薪火post』BNO續期資訊(59) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
寄文件時連埋封解釋信同舊BNO
解釋已經搵到了
仲有明明補交左Lost and Stolen hard copy 都要我online報多次
Thanks
請問巴打你本舊bno過左期幾耐?

利申:我本過左十幾年,煩緊副簽…
有冇巴絲都係錯左資料退左本新bno返去俾hmpo
等左幾日有d心急,好唔好email下佢

你要知道,佢會重新審批一次,時間同新申請一樣,俾啲耐性吧!
應該搞惦咗,不過唔知文件先定passport 先啫。
收到啦!
啱啱收到SMS,終於搞掂
紅色簿貨存仲未清晒太好了
Join queue等個半星期都算耐?
無特別wor..
舊果本Authority係英國領事館,所以被分類去First Passport算唔算特別?
有唔同色既咩
我有望過
不過唔緊要啦,得左就ok

我成個過程同呢個基本上相同
除左我齊晒父母資料,唔駛填祖父母資糙之外
https://youtu.be/kBo01-KviJs
速遞話個邊5號簽收咗,但今日都未received document
去印尼簽證要點搞?上網見新華話要親身去
有網教上網填form 同親身去又得(網死link )
打去冈冇人聽,真係垃撚圾國家
係架,跟足指引同比d耐性囉
btw我以為一兩個星期係Normal
We've approved your application and new photo. We'll let you know when your passport is ready to dispatch

準備打飛機
等 寂寞到夜深
有d耐wor..
我DHL送去簽收左之後,都係等左1日倒就received
黎緊話轉藍 好似因爲脫左歐
個人覺得紅色先係BNO
藍色望落硬係有違和感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞