LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
I7-6800K 超到4.0
GeForce® GTX 1080 G1 Gaming 8G
火牛 650W
老母板 Asrock x99 taichi

MON 1080P

玩Rainbow six 會LAG LAG

我想問係隻牛唔夠推定老母板出現問題

牛啦
想知邊度有得買PCB 除左淘寶

MD

geekwhack

Winkeyless store
個藍掣唔係 pulse 嗰隻藍色

RICH撚有SWITCH撚

依家點賣發
搵人東京走水貨都冇貨

依家點賣發
搵人東京走水貨都冇貨

等 UNY APITA PIAGO 再開訂/現貨行貨
呢排每日都得一兩個post...
我哋係硬件台都真係幾小眾吓...

圖片推post

圖片推post

繼續放毒

依家點賣發
搵人東京走水貨都冇貨

唔買水貨啦
個JOYCON依家有問題
不過我隻左藍試過晒放低音喇叭隔離都冇干擾
炸強人係要成堆人坐喺度玩7-8人大P先爽
成班痴線佬好似有仇咁死左之後狂掉仲生存緊條友圍死佢搏返生

接受現實把啦

接受現實把啦

小眾之中既小眾
MX 6.0 好型

接受現實把啦

小眾之中既小眾

係咪一聽到成千鳩幾蚊一個keyboard d 人就冇哂興趣

接受現實把啦

小眾之中既小眾

千鳩幾蚊啲人買到部PS4玩 點會同你撚keyboard

接受現實把啦

小眾之中既小眾

人地千鳩幾銀買到corsair, 有銀軸 有full rgb
撚得閒理我地

接受現實把啦

小眾之中既小眾

人地千鳩幾銀買到corsair, 有銀軸 有full rgb
撚得閒理我地

同friend講訂咗個幾千蚊keyboard重要等半年佢哋以為我痴咗線,要打電話拉我

接受現實把啦

小眾之中既小眾

撚得閒理我地

玩玩吓,發覺依到唔妥嗰度又壞,咪死狗上嚟問點算呀有冇得搞啊

接受現實把啦

小眾之中既小眾

撚得閒理我地

玩玩吓,發覺依到唔妥嗰度又壞,咪死狗上嚟問點算呀有冇得搞啊

然後去買L記

訂落好幾隻 Cheap boom boom 客制一直放响度冇時間砌,成日 OT,收工放假啲時間又要照顧屋企,想跑吓步段練吓都難,其他巴打砌好新玩具就 post 上嚟晒吓啦

訂落好幾隻 Cheap boom boom 客制一直放响度冇時間砌,成日 OT,收工放假啲時間又要照顧屋企,想跑吓步段練吓都難,其他巴打砌好新玩具就 post 上嚟晒吓啦

你睇下出面啲post咪知
幾百蚊逃佬kb都話貴
要買隻100蚊嘅 呢度重多佢一個0喺後面
揾鬼買咩
嗰100塊平衡杆板等撚到佛誕都未搞掂
屌,嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞