LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
執左1 Set SA Carbon Warning Signs + 1 Set SA Carbon Novelties

VE.A 俾人秒左

屌你我同會考巴打乜柒都搶唔到

想要GMK carbon一套姐
咁都唔得

買唔到生日禮物俾自己

屌嬲

GMK Carbon 得好少,我其實主要想買VE.A。
SA Carbon 下年會有R2,不過唔知佢會唔會再出R1嘅Warning Sign 同Novelties 。

你唔係已經有一套ve.a啦咩
就好似發咗一場夢咁
又話每人兩套,又話有幾百套喺倉咁
收得email嚟都無哂貨

第一次用MD 打得credit card啲資料黎 㩒制就話sold out 真係屌出聲

一早有齊credit card又點
執左1 Set SA Carbon Warning Signs + 1 Set SA Carbon Novelties

VE.A 俾人秒左

屌你我同會考巴打乜柒都搶唔到

想要GMK carbon一套姐
咁都唔得

買唔到生日禮物俾自己

屌嬲

GMK Carbon 得好少,我其實主要想買VE.A。
SA Carbon 下年會有R2,不過唔知佢會唔會再出R1嘅Warning Sign 同Novelties 。

你唔係已經有一套ve.a啦咩

VE.A 未必會再Run,之前收到個Designer email話會Warp up 上個GB。聽講話會Move On去下個Project。
我想買多套Titanium 色
想平平地玩下DSA球帽,有冇推薦同價位

上 MD closet sale 執雞
我預備緊個giveaway,我八月中返嚟個陣如果有meetup嘅話就係meetup抽獎,冇就係度派。 大家覺得已經完成嘅鍵盤好定係kit或者parts好

我應該都有套60% sandwiches kit 可以送,不過有少少花,始終係之前frd 俾嘅sample kit。
另外仲有兩套全新嘅taiho keyset可以送。

話說你會唔會有平衡桿粒白色Insert膠粒多?

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死

其實我有
但唔知點俾你

遲下有Meetup先再問你?
我其實唔係急要
我預備緊個giveaway,我八月中返嚟個陣如果有meetup嘅話就係meetup抽獎,冇就係度派。 大家覺得已經完成嘅鍵盤好定係kit或者parts好

我應該都有套60% sandwiches kit 可以送,不過有少少花,始終係之前frd 俾嘅sample kit。

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死

其實我有
但唔知點俾你

我其實唔係急要

Meetup我未必得閒去
我有一堆白豆喺度

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死

其實我有
但唔知點俾你

我其實唔係急要

Meetup我未必得閒去
我有一堆白豆喺度

會咩日子meetup 我請定假先
Good Job SP
同一套Keycap 可以有兩隻唔同嘅Backspace

Good Job SP

BACK SPACE again
1.5u vs 2u,但 2u 個 mold 唔係之前執正咗咩?
Good Job SP

[img][/img]

[img][/img]

1.5u vs 2u,但 2u 個 mold 唔係之前執正咗咩?

1.75u vs 2u
Good Job SP

[img][/img]

[img][/img]

1.75u vs 2u

隻 pulse 中過 SP 伏之後都唔會再考慮
Good Job SP

[img][/img]

[img][/img]

1.75u vs 2u

隻 pulse 中過 SP 伏之後都唔會再考慮

Agger

Link?

Link?

俾人執曬啦

Link?

俾人執曬啦

入到去乜base kit都已經sold out晒

Link?

俾人執曬啦

講起又扯火

Link?

俾人執曬啦

講起又扯火

一開場9秒9入到去checkout都soldout

Link?

俾人執曬啦

講起又扯火

咁仲有冇地方買到DSA
office做野想要個茶軸 ... 唔想咁嘈
budget 500 左右

有冇推介邊隻 見到ducky 2108 好似唔錯
office做野想要個茶軸 ... 唔想咁嘈
budget 500 左右

有冇推介邊隻 見到ducky 2108 好似唔錯

頭 posr

Link?

俾人執曬啦

講起又扯火

咁仲有冇地方買到DSA

http://pimpmykeyboard.com/dsa-sublimated-keycap-sets/
淘寶出左topre to mx stem , 有冇人試過

附link
http://c.b1wt.com/h.V3JuyU?cv=xXMYMzFuko&sm=d1912d

另外我又見到有啲好似係3d print 出黎既賣,但果啲我覺得唔夠硬凈(之前搵過人整,但唔夠硬凈,好易爛)

http://imgur.com/a/CBmWX

新果批,好似幾好咁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞