LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
https://youtu.be/b37T4qPhDww?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A

啱啱淘咗個直播電話夾,試下玩先

J左

隻手好J

用過d 靚keyboard 真係返唔到轉頭
一禁公司d 廠機keyboard 真係想即刻掉鳩左佢
用返私家野

頂唔順公司啲薄膜,走去買Realforce係公司啪啪啪

我公司無薄膜鍵盤
俾我掉撚哂

你造mech key㗎喎

我正職嗰度都無薄膜

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我都推到幾個
一上就Tada,唔使晒時間喺啲賊船Razer上。撇唔甩numpad嗰啲就realforce, Filco
啲人話公司有keyboard供應點解要自己買
喂,日日用12個鐘,自己花啲錢唔使被Dell垃圾折磨都好合理啫

Well done巴打
想收隻黑色duck viper 有冇巴打有

玩咁大

V2 黑色Viper香港分得一隻,另外一隻係銀色。
你睇下大陸個GB真定假,可能會人放嘅。

light saver v3就嚟出

light saver v3就嚟出

無乜興趣,Blackbird特別好多。

我正職嗰度都無薄膜

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

唉我team同事 淘寶買野都話貴
我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

問題係佢得閒就會過黎㩒幾下玩下
叫佢買返個又話貴

我正職嗰度都無薄膜

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我都推到幾個
一上就Tada,唔使晒時間喺啲賊船Razer上。撇唔甩numpad嗰啲就realforce, Filco
啲人話公司有keyboard供應點解要自己買
喂,日日用12個鐘,自己花啲錢唔使被Dell垃圾折磨都好合理啫

Well done巴打

https://youtu.be/b37T4qPhDww?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A

J左

隻手好J

姿勢錯哂
WFC \/
https://youtu.be/b37T4qPhDww?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A

J左

隻手好J

姿勢錯哂
WFC \/

打到字咪得
https://youtu.be/b37T4qPhDww?list=PLLQhvkoPGyfZWY3N6vJj_s9L_XtMVG-5A

靚仔巴打隻手 Jed

大陸gb 已joined, 聲稱係跟2nd batch 出貨

到時上黎report 有冇中伏

我正職嗰度都無薄膜

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

雖然我用緊rf,但其實我都當自己係旁觀者

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

得閒更新下個鍵盤就唔會咁抽離啦

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

幾時飛咗條女佢

都變哂做你啲客啦

同事全部推曬入坑?

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

幾時飛咗條女佢

飛自己落樓易d

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

rf已經差唔多玩到玩無可玩,係差靜音未改

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

rf已經差唔多玩到玩無可玩,係差靜音未改

hhkb jp bt type s novatouch stem 自製 analog key bt controller

當然
永久保養,無限維修

我已經放棄推人入坑

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

玩埋keycap已經夠耐玩

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

RF撚啲keycap好悶
Massdrop出咗Vortex Backlit PBT Doubleshot Keycap Set

咪由佢用飽薄膜佢

叫佢買返個又話貴

嫌貴,就做死一世旁觀者

呢句中肯
唔會太串亦好合理

RF撚啲keycap好悶

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞