LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
滑鼠有冇人有研究 想問啲嘢

用 trackball 啦

用咩話?

想問乜?

本身隻G502壞咗
睇啱G403, G PRO, ZOWIE EC2A
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一
人來
上水桶洗kb

話時話keyboard真係舖晒塵,d keycaps應該用乜洗好?

hydrofluoric acid

查完字典都唔知氫氟酸係乜黎

簡單答你
溶屍必備
利申半個嘥銀仔

溶屍唔係用黃水最好咩?
利申未溶過屍

黃水要求技術好高
人來
上水桶洗kb

話時話keyboard真係舖晒塵,d keycaps應該用乜洗好?

hydrofluoric acid

查完字典都唔知氫氟酸係乜黎

簡單答你
溶屍必備
利申半個嘥銀仔

溶屍唔係用黃水最好咩?
利申未溶過屍

黃水要求技術好高

不安

想問乜?

本身隻G502壞咗
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一

想問乜?

本身隻G502壞咗
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一

個人prefer zowie d shape (ec1a or ec2a) &唔洗driver
但logitech sensor 好d
至於gpro / g403 睇你手型

想問乜?

本身隻G502壞咗
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一

個人prefer zowie d shape (ec1a or ec2a) &唔洗driver

同埋我prefer zowie mousewheel & logitech clicks
巴打點睇irocks啲keyboard
諗住一陣去試下
巴打點睇irocks啲keyboard
諗住一陣去試下

唔係最好
諗緊喺旺角格仔舖開個格,大家點睇

唔覺得會多人有興趣
你做開custom喎
擺現貨畀人買 個優勢好似冇咗
你做開custom喎

諗住擺一兩個喺度,然後留contact講custom
你做開custom喎

諗住擺一兩個喺度,然後留contact講custom

我收過最多嘅concern係唔知我啲鍵盤嘅手感
諗住當係實體宣傳咁做,同賣下少少keycap咁

想問乜?

本身隻G502壞咗
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一

同埋我prefer zowie mousewheel & logitech clicks

唔該晒巴打 好詳細
之前去過黃金睇 香港好似未有g pro
試唔到手型

開魔鬼sir 隔離

想問乜?

本身隻G502壞咗
喱三隻你哋點排?

g pro世界第一

唔該晒巴打 好詳細
之前去過黃金睇 香港好似未有g pro
試唔到手型

G102, g100, g203 全部same shape,
可以試左先
啱再等
相知邊度有得買PCB 除左淘寶
想知邊度有得買PCB 除左淘寶

MD

MD

geekwhack
新手留名
砌左隻新board

I7-6800K 超到4.0
GeForce® GTX 1080 G1 Gaming 8G
火牛 650W
老母板 Asrock x99 taichi

MON 1080P

玩Rainbow six 會LAG LAG

我想問係隻牛唔夠推定老母板出現問題
自膠 覆錯POST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞