LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
假期Project,TX75
考慮緊用乜Switch同Keycap,仲有乜layout。

參考下其他人作品
想買隻茶軸 唔知乜牌子好
https://www.openshop.com.hk/_c_p5481.html
限量discount
新手粗用 抵唔抵屌?
利申 打開機

打開機唔代表要用gaming mechkey
799買K70,不如俾多200買Leopold
無燈但手感一定會令你好滿意
利申:用緊Model M(buckling spring over membrance)打緊Elite: Dangerous
用緊fc750r
想買多隻紅軸打機
有無人賣?

咪魔鬼sir 囉

頭 post
https://www.openshop.com.hk/_c_p5481.html
限量discount
新手粗用 抵唔抵屌?
利申 打開機

用嚟打爛仔交幾好

隻Shine3 買唔買得過
想換走隻青軸

QC差,有PCB造工唔好要飛線ge版本流出過市場
TLDR: 信者得救

啱budget就頭post介紹個D
唔啱就真係幫你唔到
用緊fc750r
想買多隻紅軸打機
有無人賣?

咪魔鬼sir 囉

想收2手

今晚打完丁搵你
用緊fc750r
想買多隻紅軸打機
有無人賣?

咪魔鬼sir 囉

想收2手

有隻leopold黑軸
用緊fc750r
想買多隻紅軸打機
有無人賣?

咪魔鬼sir 囉

想收2手

有隻leopold黑軸

有隻Varmilo Gateron Red
btw 點解唔係頭 post

青軸首選平衡桿(個人怨念)

好想要
以後唔Join 越南GB。

個GB本來上年12月Ship,Production已經完成,Sorting都做埋都唔肯Ship。唔Ship都算,仲要講大話話Shipped。後來又公開認話因為唔夠人手Ship唔到,最後話成批貨Ship去NA再係NA ship返俾其他人。當然買家要俾返Shipping fee。話2月尾Ship左,原來都係無Ship。到今日又有一條友話接手左Shipping,條友終於肯用Express Mail (當然係我俾返Shipping)。

另一個越南Keycap又係咁,個搞手可能無計到由SP Ship去越南個Shipping Fee。搞到要分開由美國Ship去越南,再等齊先做Sorting再Ship俾買家。個GB本來係3月完,宜家批貨都唔知到左越南未。

所以GB都係Join MD,一係Join信譽好搞手。

Weaven 都中伏?
我聖誕科咗水比 yuktsi 訂 TX-75 依家 Kin 仲未 ship 比我

個GB本來上年12月Ship,Production已經完成,Sorting都做埋都唔肯Ship。唔Ship都算,仲要講大話話Shipped。後來又公開認話因為唔夠人手Ship唔到,最後話成批貨Ship去NA再係NA ship返俾其他人。當然買家要俾返Shipping fee。話2月尾Ship左,原來都係無Ship。到今日又有一條友話接手左Shipping,條友終於肯用Express Mail (當然係我俾返Shipping)。

另一個越南Keycap又係咁,個搞手可能無計到由SP Ship去越南個Shipping Fee。搞到要分開由美國Ship去越南,再等齊先做Sorting再Ship俾買家。個GB本來係3月完,宜家批貨都唔知到左越南未。

Weaven 都中伏?
我聖誕科咗水比 yuktsi 訂 TX-75 依家 Kin 仲未 ship 比我

Tx 75 喎,我個隻由俾錢到收貨前後都係2星期。Kin係賣現貨,收錢就Ship,係咪你要個隻色佢無?你最好問下Kin,我記得佢得返幾隻。

係Weaven,個搞手好無責任。

Weaven 都中伏?

Tx 75 喎,我個隻由俾錢到收貨前後都係2星期。Kin係賣現貨,收錢就Ship,係咪你要個隻色佢無?你最好問下Kin,我記得佢得返幾隻。

我過咗年追問 yuktsi 佢話唔知 Kin 冇 ship 比我,要等佢再造過批,等到而家仲要等,唔知會唔會等埋隻 1800v2 先一次過起貨

Weaven 都中伏?

我過咗年追問 yuktsi 佢話唔知 Kin 冇 ship 比我,要等佢再造過批,等到而家仲要等,唔知會唔會等埋隻 1800v2 先一次過起貨

Refund 啦,等佢整過批新先再買。
無錢到唔想追呢個post
新手
想買個青軸 唔過千有邊款好用?
行過黃金 睇到tt esport poseidon z 呢款如何?
想要大約呢個樣

垃圾
leopold

冇z 版 仲係cherry 個陣都玩得過下
想買隻filco青
打算上filco jp工房訂
會唔會伏
想買隻filco青
打算上filco jp工房訂
會唔會伏

唔俾轉運,要有日本地址
如果訂到當然係最好
買Filco一定係買工房先抵
Your order is on the way
有冇D好撚平既紅軸104KEY推介
唔介意quality 想用黎做後備

對 quality 冇要求咁洗乜推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞