LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
今日返到去...RAMA啲鍵帽到咗仲送咗兩個扣針俾我
上個禮拜訂嘅英國製keycap今個禮拜都到咗比起SP SA稍微再厚啲同實淨啲,好撚正

巴打英國製keycap咩樣同邊到訂?可唔可以睇睇

想睇點樣?
上個禮拜訂嘅英國製keycap今個禮拜都到咗比起SP SA稍微再厚啲同實淨啲,好撚正

想睇點樣?

http://www.ukkeycaps.co.uk/cart
(利申,人係英國)

想睇點樣?

http://www.ukkeycaps.co.uk/cart
(利申,人係英國)

屌我又要呀
遲啲去到如果仲有錢嘅話都買套先
想買overwatch啲技能keycap,但隻鍵盤唔識發光買咗都好似唔係好睇得到咁

想睇點樣?

(利申,人係英國)

同佢買咗 Royal Navy,Q-Series Skidata+ 嗰套應該依個禮拜先 Ship
Q-series 偏色偏到阿媽都唔認得,有啲 Legends 仲深淺不一,唯有當錯體收藏
想睇點樣?[/quote]
(利申,人係英國)[/quote]

同佢買咗 Royal Navy,Q-Series Skidata+ 嗰套應該依個禮拜先 Ship
Q-series 偏色偏到阿媽都唔認得,有啲 Legends 仲深淺不一,唯有當錯體收藏 [/quote]

skidata 成批都係咁?
新手
想買個青軸 唔過千有邊款好用?
行過黃金 睇到tt esport poseidon z 呢款如何?
想要大約呢個樣
想睇點樣?

(利申,人係英國)[/quote]

Q-series 偏色偏到阿媽都唔認得,有啲 Legends 仲深淺不一,唯有當錯體收藏 [/quote]

skidata 成批都係咁?[/quote]
新廠係咁
新手
行過黃金 睇到tt esport poseidon z 呢款如何?
想要大約呢個樣

二手Filco青
唔換鍵帽唔洗過千
新手
想要大約呢個樣

二手Filco青
唔換鍵帽唔洗過千

邊度有得買二手?
新手
想要大約呢個樣

好彩入嚟問,我們要拯救蒼生
屌唔好玩啦,點人去買隻二手 仲要唔換 kc
要成隻拎去消毒架
新手
想要大約呢個樣

儲多個月直上 Filco 啦
真係好唔掂先去淘隻全新貨尾 Quickfire XT(台產無背光)
搵下大家推介filco 先
btw 點解唔係頭 post
以後唔Join 越南GB。

個GB本來上年12月Ship,Production已經完成,Sorting都做埋都唔肯Ship。唔Ship都算,仲要講大話話Shipped。後來又公開認話因為唔夠人手Ship唔到,最後話成批貨Ship去NA再係NA ship返俾其他人。當然買家要俾返Shipping fee。話2月尾Ship左,原來都係無Ship。到今日又有一條友話接手左Shipping,條友終於肯用Express Mail (當然係我俾返Shipping)。

另一個越南Keycap又係咁,個搞手可能無計到由SP Ship去越南個Shipping Fee。搞到要分開由美國Ship去越南,再等齊先做Sorting再Ship俾買家。個GB本來係3月完,宜家批貨都唔知到左越南未。

所以GB都係Join MD,一係Join信譽好搞手。

個GB本來上年12月Ship,Production已經完成,Sorting都做埋都唔肯Ship。唔Ship都算,仲要講大話話Shipped。後來又公開認話因為唔夠人手Ship唔到,最後話成批貨Ship去NA再係NA ship返俾其他人。當然買家要俾返Shipping fee。話2月尾Ship左,原來都係無Ship。到今日又有一條友話接手左Shipping,條友終於肯用Express Mail (當然係我俾返Shipping)。

另一個越南Keycap又係咁,個搞手可能無計到由SP Ship去越南個Shipping Fee。搞到要分開由美國Ship去越南,再等齊先做Sorting再Ship俾買家。個GB本來係3月完,宜家批貨都唔知到左越南未。

幾時喺香港搞 GB
https://www.openshop.com.hk/_c_p5481.html
限量discount
新手粗用 抵唔抵屌?
利申 打開機

幾時喺香港搞 GB

如果香港有三四十人肯俾3千幾買套Kit就可能搞到Kustom,不過應該無乜可能。
https://www.openshop.com.hk/_c_p5481.html
限量discount
新手粗用 抵唔抵屌?
利申 打開機

用嚟打爛仔交幾好

幾時喺香港搞 GB

如果香港有三四十人肯俾3千幾買套Kit就可能搞到Kustom,不過應該無乜可能。

3千幾真係要諗諗先
限量discount
新手粗用 抵唔抵屌?
利申 打開機

用嚟打爛仔交幾好

隻Shine3 買唔買得過
想換走隻青軸
假期Project,TX75
考慮緊用乜Switch同Keycap,仲有乜layout。

假期Project,TX75
考慮緊用乜Switch同Keycap,仲有乜layout。

MOD linear?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞