LIHKG機械鍵盤集中討論區#5 我開post應該有人理我啦掛

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
咁可以請 Sick leave
不過坦白講, 自己知自己事
用左青之後慢左, 錯多左

試下用奶軸,如果用開茶想試下新嘢絕對係正嘅

Clear定White
屋企用Clear還好 但我完全唔想返工用佢
我預備緊個giveaway,我八月中返嚟個陣如果有meetup嘅話就係meetup抽獎,冇就係度派。 大家覺得已經完成嘅鍵盤好定係kit或者parts好

我應該都有套60% sandwiches kit 可以送,不過有少少花,始終係之前frd 俾嘅sample kit。
另外仲有兩套全新嘅taiho keyset可以送。

話說你會唔會有平衡桿粒白色Insert膠粒多?

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死
悶....
今個星期係last week 開始少左野做
所以你見我開始經常性係呢度
不過坦白講, 自己知自己事
用左青之後慢左, 錯多左

試下用奶軸,如果用開茶想試下新嘢絕對係正嘅

Clear定White
屋企用Clear還好 但我完全唔想返工用佢

white
我預備緊個giveaway,我八月中返嚟個陣如果有meetup嘅話就係meetup抽獎,冇就係度派。 大家覺得已經完成嘅鍵盤好定係kit或者parts好

我應該都有套60% sandwiches kit 可以送,不過有少少花,始終係之前frd 俾嘅sample kit。

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死

其實我有
但唔知點俾你

無,你去淘寶買啦

睇黎都要

呢D野散買真係想死

其實我有
但唔知點俾你

留名睇Broke Thief一車車鍵盤運過黎
聽日MD closet sale ,各位打算買乜?
我見有四套VE.A kit,不過唔知乜色

重有ve.a買咩 有啲興趣
點買架 講多啲

點買架 講多啲

應該先到先得,你上MD 睇

點買架 講多啲

揾唔到 VE.A嗰頁淨係有得REQUEST

點買架 講多啲

Opened box stocks?
會唔會有 minor defect?

點買架 講多啲

揾唔到 VE.A嗰頁淨係有得REQUEST

自膠 揾到了 未出價錢
淘寶出左topre to mx stem , 有冇人試過

附link
http://c.b1wt.com/h.V3JuyU?cv=xXMYMzFuko&sm=d1912d

另外我又見到有啲好似係3d print 出黎既賣,但果啲我覺得唔夠硬凈(之前搵過人整,但唔夠硬凈,好易爛)

附link
http://c.b1wt.com/h.V3JuyU?cv=xXMYMzFuko&sm=d1912d

另外我又見到有啲好似係3d print 出黎既賣,但果啲我覺得唔夠硬凈(之前搵過人整,但唔夠硬凈,好易爛)

JTK整
但冇人知係新模定舊模
舊模個軸心斜左一度 搞到鍵帽走晒位
利申:CtrlAlt訂左等收貨

Lubed 嘅MOD L 係幾正,但好花時間

附link

JTK整
但冇人知係新模定舊模

jtk 做咩

附link

JTK整
但冇人知係新模定舊模

jtk 係咩

btw 有冇google keyword 比我search 下, 睇下啲details

附link

JTK整
但冇人知係新模定舊模

jtk 係咩

btw 有冇google keyword 比我search 下, 睇下啲details

JT Keycaps

想買個外置HDD 500GB放片
淘寶有無推介

淘寶有無推介

放咗啲片種出嚟先

淘寶有無推介

放咗啲片種出嚟先

比D Code你 Down啦
求HDD
typeracer 中文用某啲 browser 加某啲輸入法係會不停出錯字
技術問題冇得搞,除非佢用 JavaScript 自己 implement 埋個輸入法
所以我試過一次之後都癈時玩

淘寶有無推介

放咗啲片種出嚟先

比D Code你 Down啦
求HDD

你去硬件撚個post唔會好啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞